Ingredients
-
2 Dille
-
1 clove Garlic
-
Olive oil
-
1 lemon Lemon zest
-
3 spoons Almond flour
-
50 gr Pistachio's
-
A bunch Parsley
-
1 spoon Dill
-
A pinch Salt
Directions
Zalm is een super gezonde vissoort die je op erg veel manieren kan bereiden. Vaak bakken wij hem lekker op de huid zodat hij een mooi krokantje heeft.
Tijdens de kerstdagen serveerde José deze heerlijk glutenvrije zalm met korst voor de familie. Een leuke manier van presenteren en een keer iets anders dan een normaal zalmpje.
Het mooie is dat ook ons nichtje met een gluten intolerantie deze zalm ook kon eten. De korst is namelijk gemaakt van pistache noten en amandelmeel.
Ga jij deze zalm ook maken voor je familie?
Steps
1
Done
5 minuten
|
MarinerenSnij de knoflook fijn en mix het met de citroen rasp en olijf olie. Marineer de zalmpjes met deze marinade. |
2
Done
5 minuten
|
The korstHak de pistache noten in kleine stukjes en doe ze in een bakje met de amandelmeel en de kruiden. Rol de gemrineerde zalmpjes door deze kruimels. |
3
Done
18
|
OvenDoe de zampjes in een ovenschaal met wat extra pistache nootjes en citroen. |