Ingredients
-
2 cloves knoflook
-
6 Tomaat
-
A bunch Platte peterselie
-
2 AubergineBig ones
-
6 Olijven
-
2 eieren
-
100 gr Pecorino kaas
-
50 gr Paneermeel
Directions
Aubergine is een van onze lievelings groente! We eten aubergine graag in onze pasta: Pasta alla norma. Dit kunnen we echt hele zomers door eten. (Dit recept staat ook op onze website)
Dit keer deden we eens iets anders met de aubergine. We vulde hem met allemaal lekkers zoals tomaat en kaas. Het is een heerlijk ovengerechtje die je snel eens moet proberen!
Steps
1
Done
5 minuten
|
SnijdenHak de knoflook en de peterselie fijn. Snij de olijven in 2 stukken. Daarna snij je de aubergine in 2en over de lengte. |
2
Done
45 minuten
|
In de ovenVerwarm de oven voor tot 180 graden. Pak en ovenschaal en doedaar wat olijf olie in. Daarna kun je de aubergines erin doen. Verwarm ze voor 45 minuten in de oven. |
3
Done
15 minuten
|
The fullingWanneer de aubergines uit de oven komen zijn ze goed zacht. Je kunt hierdoor het vruchtvlees er makkelijk uithalen. Bewaar het vruchtvlees apart. |
4
Done
25 minutes
|
ToppingBreek de eieren en voeg het paneermeel, de olijven en de helft van de kaas toe. Mix dit en voeg het bij aan de pan met het vruchtvlees. |