Ingredients
-
250 gram Bloem
-
120 gram Bruine basterdsuiker
-
7 gram Gist
-
130 gram BoterOp kamertemperatuur
-
Snuf Zout
-
1 theelepel Kaneel
-
4 AbrikozenJe kunt ook gedroogde nemen
-
40-50 gram GemberWij zijn fan van gember dus doen 50 gram maar dit hoeft natuurlijk niet
-
1 Eidooier
Directions
Abrikozen koekjes met gember!
Soms wil je snel even en koekje bakken..Deze abrikozen koekjes met gember heeft José gemaakt toen ze zin had in lekkere koekjes.
Het is de perfecte periode om deze koekjes te maken. het is tenslotte het abrikozen seizoen! Die mooie kleur van deze fluweel zachte bolletjes… alleen daar word je al helemaal blij van.
Laten we hier maar snel mee bakken!
Oja…. het resultaat is echt top! Een kleine moeite met een enorm goed resultaat. Wanneer je echt een liefhebber van gember bent probeer dan eens de zelfgemaakte gember shots. Heerlijk sterk spul en bovendien goed voor de gezondheid
Steps
1
Done
5 minuten
|
Abrikoos en gemberRasp je gember en snij je abrikozen in stukjes |
2
Done
5 minuten
|
MengenVoeg al de boven genoemde ingrediënten bij elkaar behalve de gember en abrikoos. |
3
Done
30 minuten
|
KoelenZet je koekjes deeg een half uur of langer in de koelkast. |
4
Done
180 graden
|
Oven voorverwarmenVerwarm je oven voor op 180 graden. |
5
Done
5 minuten
|
Koekjes maken |
6
Done
20/25 minuten
|
Oven |