Ingredients
-
80 gr Bloem
-
80 gr Amandelmeel
-
1 theelepel Bak poeder
-
1 theelepel Vanille extract
-
Een snufje Zout
-
1 eieren
-
160 ml Amandel melk
-
Naar smaak Vers fruit
Directions
Ik (Mariëlla) wilde al jaren een wafel ijzer. Vorig jaar heb ik er eentje gekregen van José en vanaf dat moment ga ik los!
Wafels kun je in zoveel verschillende soorten maken! Ik probeer regelmatig andere soorten bloem te gebruiken maar ook de toppings verschillen keer op keer.
Deze basis wafels zijn heerlijk met heel veel verschillende toppings. Zoet, hartig, het kan allemaal want ze hebben zelf niet een heel zoete of sterke smaak. Perfect dus!
Wij vinden de wafels het lekkerst met heel veel vers fruit en een klein beetje poeder suiker..
Wat is jou favoriet?
Steps
1
Done
10 minuten
|
Het beslagVoeg alle droge ingredienten in een kom en meng het door elkaar. Voeg daarna de ei, melk, en vanille extract toe en mix dit in een keuken machine voor 4 minuten tot dat je een luchtig beslag hebt. |
2
Done
15 minuten
|
BakkenVerwarm je wafelijzer. |
3
Done
3 minuten
|
ToppingsSnij het fruit zoals kiwi, banaan of aarbeien in stukjes wanneer de wafels in de machine zitten. |