Ingredients
-
4 Wrap biet
-
1 bakje HummusKies je favoriete hummus
-
Hummus
-
1 Wortel
-
1 Paprika
-
4 Radijs
-
Halve venkel
-
1 Avocado
-
5 zon gedroogde tomaten
-
Handje doperwten
-
Paar stukjes Geitenkaas
-
1 Kipfilets
-
Naar smaak zout en peper
-
Olijf olie
Directions
Wij houden van kleuren, zoveel en zo bont mogelijk zoals bijvoorbeeld deze bieten wrap! We eten vaak gezond, omdat we dat gewoon lekker vinden.
Deze wrap hebben we gemaakt voor de swiep swap snoep van @Mandyandmore, we mochten een receptje van@juutlovesfood maken. Zij heeft een prachtige website vol met de mooiste gerechten.
Wij hebben de fantastische bieten wrap gemaakt vol met de meest heerlijke veggies. Wij vulde de wrap hummus,met geroosterde wortel, paprika, radijs, venkel, erwtjes, avocado, gedroogde tomaatjes en geiten kaas.
Een heerlijk Meatless Monday gerechtje, maar wil je een non vegetarische versie hebben we er ook nog een met kip voor je gemaakt????
Steps
1
Done
30 min
|
Groenten , snijden en roosterenWas je groenten, snij deze in reepjes, en leg deze in een ovenschaal. Strooi zout en peper en flink olijf olie. |
2
Done
10
|
Kip toevoegenWil je een niet vegetarische versie dan kun je nu je kipfilet in reepjes snijden. Je kunt deze paneren in een geklutst ei mengsel met daarna een paneer van peterselie en kaas. |
3
Done
5
|
BeleggenSmeer je wrap in met oma’s, leg daar je gegrilde groenten op. Daar over strooi je de fijn gesneden radijsjes je doperwtjes, geitenkaas en een mooie rijpe avocado. Je zal zien dat je de wrap niet meer kan vouwen. Maar dat geeft niet want zo is deze open wrap een prachtig plaatje op je bord |