Ingredients
-
6 TomatenRoma tomaatjes
-
ZoutNaar smaak
-
PeperNaar smaak
-
Scheut Olijf olieDe mooiste die je hebt
-
Paar blaadjes verse basilicum
-
Teentje knoflook
-
1 stokbrood
Directions
Bruschetta van tomaat.
Tijd voor een heerlijk aperitiefje of goede borrel hap!
Bruscetta van tomaat is altijd een goed begin van je avond, zomers of winters wij houden hiervan op elk moment van het jaar! Trouwens tomaten zijn heel gezond!
Natuurlijk hebben wij altijd tomaten in huis en een mooie verse pot basilicum op het keukenblad, Dus dit heerlijke gerecht is zo gemaakt. Mocht je een oud stokbroodje over hebben, toast die even en smeer hem een beetje in met een teentje knoflook. Zo heb je een perfect broodje voor de bruschetta van tomaat en hoef je het ook niet weg te gooien! 2 vliegen in een klap! Wij vinden verspilling namelijk erg zonde, vooral als je er zo iets lekker van kunt maken.
Inmiddels hebben we de lekkerste bruschetta’s online. Kijk eens naar de 5 x Italiaanse bruschetta’s.
Steps
1
Done
5 min
|
TomatenSnij de tomaten in hele kleine stukjes, laat ze uitlekken in een zeefje. Voeg fijn gesneden basilicumblaadjes toe, zout en peper en olijfolie. Laat dit alles half uurtje intrekken. |