0 0
Carpaccio rolletjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Truffel mayonaise
3 Ei dooier
100 ml Olijfolie
50 ml Zonnebloem olie
50 ml Truffel olijfolie Monini, dit is een aroma , wanneer je sterkere olie gebruikt dan zou ik iets minder toevoegen
5 eetlepel Citroensap
2 theelepel Dyon mosterd
Naar smaak Grof gemalen peper
Naar smaak Zout
Carpaccio rolletjes
150 gram Dun gesneden rosbief Wij gebruikte Ierse peper rosbief
50 gram rucola
Klein handje Pijnboompitten
Handje Parmezaanse kaas Dun geschaafde stukjes

Carpaccio rolletjes

Een heerlijk en gezellig borrelhapje

Features:
  • Glutenvrij

Ingredients

  • Truffel mayonaise

  • Carpaccio rolletjes

Directions

Share

Carpaccio rolletjes!

Vandaag weer een nieuwe ✈️Crew Favorites ✈️, want daar gaan we gewoon mee door! Eens een stewardess altijd een stewardess toch? En zeker na 30 jaar!!

Dit maal een heerlijk gerechtje die de KLM crew vaak eet op Curaçao. Het is absoluut geen lokaal Antilliaans hapje maar gewoon een heel eenvoudig lekker snackje. Hier hoef je geen stewardess voor te zijn om dit lekker te vinden..
Waarom dit zo lekker is, komt waarschijnlijk door de truffel mayonaise.

Absoluuut de moeite waard en super eenvoudig. Je kunt de mayo zelf maken, wat echt niet fout kan gaan, of gewoon een kant en klaar potje gebruiken.
De keuze is aan jou!?

Steps

1
Done
5 minuten

Mayonaise

Meng al je soorten olie.
Doe je eidooiers samen met wat zout, peper en mosterd in een pureer beker.
Neem je staafmixer en mix je eidooier, blijf mixen terwijl je de olie er langzaam bij giet.
Er ontstaat nu een mooie mayonaise.
Omdat deze vrij dik is giet je er je citroensap bij en kleine beetjes warm water.
Bepaal zelf de dikte van je mayonaise.
Bij deze carpaccio rolletjes wil je een wat vloeibare vorm.
Proef je mayo en voeg er eventueel nog wat zout en peper bij, of wat extra citroensap.

2
Done
minuten

Rolletjes

Neem een paar plakjes rosbief en wikkel daar je rucola in en leg ze op een mooi bordje.
Rooster je pijnboompitten. Schaaf je Parmezaanse kaas.

3
Done
5 minuten

Serveren

Leg je rolletjes op een mooi bord en strooi je pijnboompitten en kaas hier overheen en schenk hier wat truffelmayonaise over.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Amarene ijs met chocolade
previous
Frozen yoghurt ijs
Risotto al salto
next
Risotto al salto
Amarene ijs met chocolade
previous
Frozen yoghurt ijs
Risotto al salto
next
Risotto al salto

Add Your Comment