0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 Banaan Rijp
150 gr Wortel
3 Eieren
100 gr Kokosnoot suiker
150 gr Volkoren bloem
100 gr Pecan noten
2 teaspoons Bak poeder
1 spoon Kaneel

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Wortel, banaan muffins

Wortel, banaan muffins

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Gezonde muffins met groente!

  • 35
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Wij zijn groot fan van het toevoegen van groenten in baksels. Deze muffins bevatten bijvoorbeeld 150 gram wortelen! De muffins zijn gemaakt van volkoren bloem en kokosnoot suiker. Dit zijn iets gezondere alternatieven voor het bakken van muffins. Wij vinden deze muffins heerlijk als middag snack wanneer je naar iets zoets snakt. Heb jij ook wel eens zo een lekkere trek rond een uur of 4? Neem dan deze lekkere en gezondere muffins!

Steps

1
Done
5

Plet de groenten

Open de banaan en plet ze in een kom met een vork. Rasp alle wortelen en voeg dit toe aan de geplette banaan.

2
Done
5

Ei en suiker

Mix de eieren en de suiker in een keukenmachine tot dat je een ligt en luchtig mensel hebt.

3
Done
5

Het beslag

Zeef de bloem, zout, kaneel en het bak poeder. Voeg dit langzaam toe aan het ei mengsel. Voeg daarna de banaan en wortel toe.
Hak de pecan noten in kleine stukjes en roer dit op het laatst door het beslag.

4
Done
20

Oven

Pak een muffin bakvorm en doe daar papieren vormpjes in. Giet het beslag in de vormpjes en doe deze in de oven voor 20 minuten op 180 graden.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Thom Kha Kai soep
next
Avocado met garnalen en paprika
previous
Thom Kha Kai soep
next
Avocado met garnalen en paprika

Add Your Comment