Ingredients
-
3 BanaanRijp
-
150 gr Wortel
-
3 eieren
-
100 gr Kokosnoot suiker
-
150 gr Volkoren bloem
-
100 gr Pecan noten
-
2 teaspoons Bak poeder
-
1 spoon Kaneel
Directions
Wij zijn groot fan van het toevoegen van groenten in baksels. Deze muffins bevatten bijvoorbeeld 150 gram wortelen! De muffins zijn gemaakt van volkoren bloem en kokosnoot suiker. Dit zijn iets gezondere alternatieven voor het bakken van muffins. Wij vinden deze muffins heerlijk als middag snack wanneer je naar iets zoets snakt. Heb jij ook wel eens zo een lekkere trek rond een uur of 4? Neem dan deze lekkere en gezondere muffins!
Steps
1
Done
5
|
Plet de groentenOpen de banaan en plet ze in een kom met een vork. Rasp alle wortelen en voeg dit toe aan de geplette banaan. |
2
Done
5
|
Ei en suikerMix de eieren en de suiker in een keukenmachine tot dat je een ligt en luchtig mensel hebt. |
3
Done
5
|
Het beslagZeef de bloem, zout, kaneel en het bak poeder. Voeg dit langzaam toe aan het ei mengsel. Voeg daarna de banaan en wortel toe. |
4
Done
20
|
OvenPak een muffin bakvorm en doe daar papieren vormpjes in. Giet het beslag in de vormpjes en doe deze in de oven voor 20 minuten op 180 graden. |