0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
230 gr Bloem
300 ml Amandelmelk
2 eieren
16 gr (1zakje) Bakpoeder
1 tl Bak soda
1 citroen Citroen rasp
1 el Maanzaad
Glazuur
20 ml Citroensap
3 lepels Poedersuiker
Citroen maanzaad pancakes

Citroen maanzaad pancakes

Lekkere pannenkoekjes met een mooi uiterlijk

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Glazuur

Directions

Share

Citroen maanzaad is een bekende combinatie. Je ziet het tegenwoordig in veel verschillende baksels zoals taart, cake en muffins. Dat is niet gek, het is namelijk een leuke en smaakvolle combinatie die heel goed gaan in zoete baksels.

Dit keer maakte ik (Mariëlla) er heerlijke American Pancakes van met een citroen glazuur. Een frisse en zoete combinatie die perfect is als zondagse brunch.

Ben jij ook gek op deze combinatie? Maak dan snel dit heerlijke gerechtje!

Steps

1
Done
5 minuten

Eieren

Breek de eieren en klop de eiwitten los op.
Wanneer ze mooi stijf zijn kun je ook de eigelen opkloppen tot dat ze bleek zijn.
Deze stap is cruciaal als je luchtige pannenkoekjes wilt.

2
Done
2 minuten

Beslag maken

Mix de rest vd ingredienten in een andere kom met een garde. Voeg daarne de opgeklopte eiwitten/eigelen langzaam toe en roer kort.

3
Done
5 minuten

Bakken

Bak de pancakes in een pan met wat zonnebloemolie.

4
Done
2 minuten

Glazuur

Mix de citroensap met de poedersuiker. Als dit te waterig is kun je meer suiker toevoegen en wanneer de dik meer citroensap.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Caprese Wafels
previous
Volkoren caprese wafels
Rode pesto
next
Pesto van rode basilicum
Caprese Wafels
previous
Volkoren caprese wafels
Rode pesto
next
Pesto van rode basilicum

Add Your Comment