Ingredients
-
230 gr Bloem
-
300 ml Amandelmelk
-
2 eieren
-
16 gr (1zakje) Bakpoeder
-
1 tl Bak soda
-
1 citroen Citroen rasp
-
1 el Maanzaad
-
Glazuur
-
20 ml Citroensap
-
3 lepels Poedersuiker
Directions
Citroen maanzaad is een bekende combinatie. Je ziet het tegenwoordig in veel verschillende baksels zoals taart, cake en muffins. Dat is niet gek, het is namelijk een leuke en smaakvolle combinatie die heel goed gaan in zoete baksels.
Dit keer maakte ik (Mariëlla) er heerlijke American Pancakes van met een citroen glazuur. Een frisse en zoete combinatie die perfect is als zondagse brunch.
Ben jij ook gek op deze combinatie? Maak dan snel dit heerlijke gerechtje!
Steps
1
Done
5 minuten
|
EierenBreek de eieren en klop de eiwitten los op. |
2
Done
2 minuten
|
Beslag makenMix de rest vd ingredienten in een andere kom met een garde. Voeg daarne de opgeklopte eiwitten/eigelen langzaam toe en roer kort. |
3
Done
5 minuten
|
BakkenBak de pancakes in een pan met wat zonnebloemolie. |
4
Done
2 minuten
|
GlazuurMix de citroensap met de poedersuiker. Als dit te waterig is kun je meer suiker toevoegen en wanneer de dik meer citroensap. |