Ingredients
-
Basis recept frozen yoghurt
-
2 MangoOf pakje blokjes mango uit vriesvak supermarkt
Directions
Fruitig mango ijs!
Deze zomerse dagen zijn nog steeds niet over, dus blijft de ijsmaker gewoon in de vriezer. Wanneer niet je eigen ijs maakt vergeet ik (José) het ook simpelweg mee te nemen uit de supermarkt. Vaak koop ik mango’s, alleen al omdat het zo’n prachtige vrucht is. Het ligt dan ook maar te liggen op mijn fruitschaal, terwijl ik het soms vergeet te eten.
Deze keer niet want ik wist al lang geleden dat ik ooit mango ijs wilde maken. Die gele kleur alleen al vinden wij zo mooi! Zo gezegd zo gedaan. Mariëlla was ook toevallig thuis dus mocht ze het als eerste proeven. Helemaal enthousiast, en we hadden genoeg voor haar vriendinnen die zouden komen lunchen.
Helaas is Mariëlla het vergeten te serveren, (HOE DAN?) waarschijnlijk ook omdat we de heerlijke waterijsjes hadden gemaakt. Nouja, moeders zit nu in Italië met in Nederland een volle bak fruitig mango ijs in de vriezer. Wie weet is het straks nog lekker weer en mag ik het zelf eten. Niet erg.
Gebruik het recept van onze basis frozen yoghurt ijs!
Voeg daarbij gepureerde mango stukjes en klaar is kees.
Steps
1
Done
5 minuten
|
MangoSchil de mango en haal het vruchtvlees eraf. Pureer dit met een staafmixer of blender. |
2
Done
|
Frozen yoghurtVolg verder het recept van de frozen yoghurt. Link naar het recept vind je hierboven |