0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Basis recept frozen yoghurt
2 Mango Of pakje blokjes mango uit vriesvak supermarkt
Fruitig mango ijs

Fruitig mango ijs

Het ideale zomerse ijsje

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

  • Basis recept frozen yoghurt

Directions

Share

Fruitig mango ijs!

Deze zomerse dagen zijn nog steeds niet over, dus blijft de ijsmaker gewoon in de vriezer. Wanneer niet je eigen ijs maakt vergeet ik (José) het ook simpelweg mee te nemen uit de supermarkt. Vaak koop ik mango’s, alleen al omdat het zo’n prachtige vrucht is. Het ligt dan ook maar te liggen op mijn fruitschaal, terwijl ik het soms vergeet te eten.
Deze keer niet want ik wist al lang geleden dat ik ooit mango ijs wilde maken. Die gele kleur alleen al vinden wij zo mooi! Zo gezegd zo gedaan. Mariëlla was ook toevallig thuis dus mocht ze het als eerste proeven. Helemaal enthousiast, en we hadden genoeg voor haar vriendinnen die zouden komen lunchen.

Helaas is Mariëlla het vergeten te serveren, (HOE DAN?) waarschijnlijk ook omdat we de heerlijke waterijsjes hadden gemaakt.  Nouja, moeders zit nu in Italië met in Nederland een volle bak fruitig mango ijs in de vriezer. Wie weet is het straks nog lekker weer en mag ik het zelf eten. Niet erg.

Gebruik het recept van onze basis frozen yoghurt ijs!

Voeg daarbij gepureerde mango stukjes en klaar is kees.

Steps

1
Done
5 minuten

Mango

Schil de mango en haal het vruchtvlees eraf. Pureer dit met een staafmixer of blender.
Je kunt ook een pakje kant en klaar gesneden mango blokjes
kopen.

2
Done

Frozen yoghurt

Volg verder het recept van de frozen yoghurt. Link naar het recept vind je hierboven

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Risotto con funghi e gorgonzola
previous
Risotto con funghi e gorgonzola – paddenstoelen risotto
Pappa al pomodoro
next
Toscaanse tomaten broodsoep
Risotto con funghi e gorgonzola
previous
Risotto con funghi e gorgonzola – paddenstoelen risotto
Pappa al pomodoro
next
Toscaanse tomaten broodsoep

Add Your Comment