0 0
Geurige eitjes uit de oven

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 eieren
20 Cherry tomaten
handje vol blaadjes verse basilicum
Oregano Gedroogd
zout en peper Grof gemalen
2 eetlepel Boter

Geurige eitjes uit de oven

Heerlijk geurige eitjes in cocotte

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Pasen staat voor de deur, dus gaan we met z’n allen iets met eitjes maken. Deze geurige eitjes uit de oven zijn een keer iets anders dan de gekookte of de gebakken eitjes en staan super feestelijk op tafel!

Deze Italiaanse eitjes zijn echt gruwelijk lekker en daarnaast ook nog eens super makkelijk te maken. Ze zitten bom vol smaak en je zult er iedereen mee verrassen. Eigenlijk onmisbaar bij je Paas lunch of ontbijt.

Wie ga jij hiermee verassen?

Steps

1
Done
2

Bakjes

Vet de bakjes in met boter.
Snij de basilicum in reepjes, snij ook de cherrytomaten in plakjes.

2
Done

Oven

Verwarm de oven voor op 180°.

3
Done
5

Bakjes vullen.

Vul de beboterde ovenschaaltjes met de helft van je basilicum en tomaatjes en wat gedroogde oregano .
Breek het eitje en legt er boven op.
Strooi wat zout en peper, grof gemalen over het ei, een klein beetje boter en de rest van de basilicum en tomaatjes.

4
Done

Oven tijd

Vul een ovenschaal met kokend water en zet de bakjes hier in zodat ze voor de helft onder water staan.
Zet deze in je oven en laat dit 15 minuten garen.
Serveer met een mooie soepstengel of wat toast!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Zelfgemaakte pretzels
previous
Zelfgemaakte pretzels
Pizzaiola
next
Pizzaiola; zacht gegaard vlees met aardappeltjes
Zelfgemaakte pretzels
previous
Zelfgemaakte pretzels
Pizzaiola
next
Pizzaiola; zacht gegaard vlees met aardappeltjes

Add Your Comment