Ingredients
-
4 eieren
-
20 Cherry tomaten
-
handje vol blaadjes verse basilicum
-
OreganoGedroogd
-
zout en peperGrof gemalen
-
2 eetlepel Boter
Directions
Pasen staat voor de deur, dus gaan we met z’n allen iets met eitjes maken. Deze geurige eitjes uit de oven zijn een keer iets anders dan de gekookte of de gebakken eitjes en staan super feestelijk op tafel!
Deze Italiaanse eitjes zijn echt gruwelijk lekker en daarnaast ook nog eens super makkelijk te maken. Ze zitten bom vol smaak en je zult er iedereen mee verrassen. Eigenlijk onmisbaar bij je Paas lunch of ontbijt.
Wie ga jij hiermee verassen?
Steps
1
Done
2
|
BakjesVet de bakjes in met boter. |
2
Done
|
OvenVerwarm de oven voor op 180°. |
3
Done
5
|
Bakjes vullen. |
4
Done
|
Oven tijdVul een ovenschaal met kokend water en zet de bakjes hier in zodat ze voor de helft onder water staan. |