Ingredients
-
1 pakje GnocchiWij gebruiken De Cecco
-
1 x ons recept Pesto
-
Een handje Roma tomaten Tomaten
-
Klein handje Pijnboompitten
-
Paar blaadjes verse basilicum
-
Naar smaak zout en peper
-
Een scheutje Olijf olie
Directions
Gnocchi met zelfgemaakte pesto!
Als er iets comfort food is dan is het wel gnocchi! Wij zijn er enorm fan van en het is heeerlijk met veel verschillende soorten sauzen.
Vorige week had ik zo een avondje dat ik (Mariëlla) alleen moest eten en dan ga ik graag los met gnocchi. Dit is iets wat mijn vriend Maks liever niet eet tijdens zijn fitgirl periode.. Dus ik kon weer heerlijk een bak gnocchi leeg eten onder een kleedje op de bank. Veel zin om te koken had ik niet dus ik heb er een heerlijke verse pesto bij gemaakt en gebakken tomaatjes, pijnboompitjes en basilicum. Een woord: YUM!
Wat is jullie favoriete comfort food als je alleen moet eten?
Wil jij zelf je gnocchi maken? Gebruik dan dit recept
Gebruik voor dit gerecht ons recept voor zelfgemaakte pesto.
Steps
1
Done
5 minuten
|
TomaatjesSnijd de tomaatjes in 2e. Zet een pan op het vuur met een scheutje olijf olie en bak de tomaatjes op zacht vuur voor ongeveer 5 minuten. Voeg hier wat zout en peper aan toe. |
2
Done
5 minuten
|
PestoMaak de pesto naar ons recept. |
3
Done
4 minuten
|
GnocchiZet heet water op het vuur en kook de gnocchi voor ongeveer 4 minuten. Wanneer ze naar boven komen drijven zijn ze klaar. Giet de Gnocchi af en voeg ze toe aan de pan met tomaten. |
4
Done
2 minuten
|
PijnboompittenWanneer de gnocchi aan het koken is kun je ook de pijnboompitten kort bakken. Let op, ze verbranden snel! |
5
Done
2 minuten
|
ServerenVoeg de pesto bij de pan met tomaatjes en gnocchi en voeg daar ook de pijnboompitten aan toe. Mix goed en voeg naar smaak nog eventueel extra zout en peper en basilicum toe. |