0 0
Groene orzo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 kopjes Orzo
Hand spinazie
6 Asperge
Handje doperwten
Half handje Edamame boontjes
1 Sjalot
1 eetlepel Roomboter
10 Cherry tomaten
Naar smaak zout en peper
Hand Parmezaanse kaas Geraspt
1 blokje groenten bouillon
Handje Pijnboompitten

Groene orzo

Een echte opknapper!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Groene orzo!

Heb jij wel eens van die momenten dat je heel gezond wilt eten?, wij hebben dat eigenlijk best wel vaak. Momenteel zijn de Queens niet echt fit dus smachten we naar healthy..

Een echte lekkere aansterker is dit gerechtje. Orzo is een pasta soort, maar heeft de vorm van rijst, maar is bijvoorbeeld veel sneller klaar dan risotto.

Vandaag  voegen we allemaal mooie groene groenten elkaar, wellicht een rood tomaatje erbij  en zo hebben we weer de Italiaanse kleuren in een bordje. Een verrukkelijk bordje groene orzo.

Eet smakelijk, en voor iedereen die zitten te stoeien met griep en Corona, heel veel beterschap!

Voor de orzo fans hebben we ook een orzo met garnalen.

 

Steps

1
Done

Bouillon

Zet je bouillon in kokend water klaar. Snipper je sjalotje fijn en halveer de sherry tomaten.
Rooster je pijnboompitten

2
Done
12

koken

Fruit je sjalotje in de roomboter. Schenk je bouillon op de orzo en kook dit samen met t uitje 10 tot 12 minuten op laag vuur. Roer af en toe om en mocht je of zo te droog worden voeg je wat extra bouillon toe.

3
Done
5

Groenten bakken

Bak in een hapjespan je tomaatjes en je andere groene groenten even aan. Zet dit apart.
Voeg de helft van je Parmezaanse kaas bij de orzo en roer je groene groenten erbij voor een minuut. Schep op de bordjes en garneer met extra kaas En pijnboompitten

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Biet risotto met geitenkaas
previous
Risotto met biet en geitenkaas
Torta di mele
next
Torta di mele Italiaanse appeltaart
Biet risotto met geitenkaas
previous
Risotto met biet en geitenkaas
Torta di mele
next
Torta di mele Italiaanse appeltaart

Add Your Comment