0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr Kroepoek
400 gr Broccoli rice
1 teentje Garlic
Een halve Leek
1 Paprika
2 handjes Peas
1 lepel Sambal
1 theelepel Cumin powder
1 theelepel Tumeric powder
2 cm geraspte Ginger
2 Eggs
4 spoons Peanut sauce
2 hands Cassava chips

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gezonde Nasi Goreng

Gezonde Nasi Goreng

Geen koolhydraten en lekker veel groenten!

een gezonde versie van de klassieke Nasi Goreng!

  • 15
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Deze heerlijke Nasi Goreng heeft een gezonde twist! Komt dat even goed uit, aangezien nasi toch wel echte comfort food is!

Wij hebben deze Nasi Goreng gemaakt met broccoli rijst in plaats van normale rijst. Een prima alternatief waarmee je de koolhydraten vervangt door extra groenten! Dat is nog eens goed nieuws..

Wat wij graag doen met deze maaltijden is extra veel maken. Wanneer je wat over hebt kun je dit namelijk erg makkelijk meenemen naar je werk de volgende dag. Wie wilt er nou niet zo een heerlijke lunch waar al je collega’s jaloers op zijn?

 

Steps

1
Done
5 minuten

Groenten

Hak alle groenten in klein stukjes en bak ze in een pan met wat olijf olie. Wanneer ze bijna gaar zijn voeg je de broccoli rijst toe en alle kruiden.

2
Done
7 minuten

Kip

Snij de gemarineerde kip in stukjes en bak ze in een andere pan. Je kunt ze ook leuk aan een stokje prikken en dan pakken.

3
Done
3

Eitjes

Bak de eitjes zoals jij lekker vind. Wij eten ze graag 'sunny side up'

4
Done
1

Serveren

Voeg alle groenten op een bord samen met de kip stokjes en een eitje.
Je kunt er ook nog pindasaus en kroepoek bij toevoegen als je dat lekker vind.
Dit is alleen iets minder gezond.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Chocolade cake met witte chocolade glazuur
next
Pasta carbonara met artisjokken
previous
Chocolade cake met witte chocolade glazuur
next
Pasta carbonara met artisjokken

Add Your Comment