0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 bol Mozzarella
200 gram Kaas Jonge plakjes kaas
100 gram Ham Dungesneden ham

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Klassieke lasagne

Klassieke lasagne

Cuisine:

Het ultieme comfort food gerecht!

  • 55 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Als je vraagt aan ons wat eet je liefst thuis dan is het de klassieke lasagne. Absoluut een topper in het rijtje comfort food. De basis ingrediënten zijn natuurlijk onze heerlijk basis ragu, zelfgemaakte bechamelsaus, en mooie pasta vellen.
Alle 3 zelf  maken? Ik snap dat je niet altijd daar tijd voor hebt.

Wij vinden dat je zeker zelf je saus moet maken, de lasagne velllen dan maar uit een pakje.😉

Het is ook een heerlijk gerecht om andere groenten toe te voegen, en bijvoorbeeld ook, de groene pasta vellen te gebruiken, zo heb je elke keer een nieuwe variatie.
Wij hebben hier het basis recept voor je.
Succes met koken en Buon Appetito!😋

 

 

 

Steps

1
Done
20

Basis ragu saus

Maak je saus klaar volgens ons basis recept. De link kun je hierboven vinden.

2
Done
10

Maak je béchamel saus

Maak je béchamelsaus volgens ons recept hierboven.

3
Done
10

Lasagne bouwen

Neem een vierkante ovenschaal, vul de bodem met dun laagje saus. Schep er met een lepel wat béchamelsaus over en leg daar wat plakjes kaas en ham op. Daarover leg je op twee lasagne vellen (zelfgemaakte of uit een pakje)
Maak meerdere lagen en eindig met rode saus, béchamelsaus, ham en mozzarella.

4
Done
180 graden

Oven verwarmen

Bedek je schaal met zilverfolie, en zet deze 40 minuten in je oven. Haal daarna je folie er af en laat je schaal nog 15 minuten in de oven staan zonder folie.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Focaccia met rozemarijn
previous
Focaccia met rozemarijn
next
Ijskoffie met vanille ijs
Focaccia met rozemarijn
previous
Focaccia met rozemarijn
next
Ijskoffie met vanille ijs

Add Your Comment