0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Basis pannenkoek
250 gram Bloem
2 Eieren
500 ml Melk
Snufje Zout
Om in te bakken Zonnebloem olie Je kunt ook boter gebruiken
Hartige Italiaanse versie
Paar dunne plakjes Salami Je kunt ook ham gebruiken
5 Cherry tomaten
Handje Parmezaanse kaas
Hand Rucola
1 theelepel Italiaanse kruiden
6 plakjes Parmaham

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pannenkoek op zijn Italiaans

Pannenkoek op zijn Italiaans

Hartig of liever zoet?

Ingredients

  • Basis pannenkoek

  • Hartige Italiaanse versie

Directions

Share

Ooit een pannenkoek gebakken op zijn Italiaans? Misschien vandaag! Vandaag is het ‘ Nationale Pannenkoeken dag’, 3 keer raden wat wij gaan bakken!
Bij José bakte haar moeder elke zaterdag pannenkoeken, een extra grote stapel natuurlijk want ze heeft nog 3 zussen.  Ook heeft ze nog heel wat stapels voor  Mariëlla en haar broertje Giacomo gebakken tijdens de vele oppas dagen.

Vandaag wijken we even af van de traditionele pannenkoek, en maken we een heerlijke hartige Italiaanse versie.

Dat word smullen….

Wat eet jij het liefste hartig of zoet??

 

Steps

1
Done
5

Beslag

Mix je eieren, de bloem, melk en een snufje zout in je beslagkom, zodat er geen klontjes meer zijn.

2
Done
10

Bakken

Verhit je bakpan met klein scheutje olie en giet je beslag erin. Bak de pannenkoek ongeveer 2-3 minuten tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoeken om en bak ze nog ongeveer 1 tot 2 minuten aan de andere kant.

3
Done
10

Italiaanse versie

Voor de Italiaanse versie,mix een theelepel Italiaanse kruiden door je beslag. Giet je beslag in de bakpan en leg daar je salami kaas kerstomaatjes op. Draai je pannenkoek niet om maar laat langzaam garen., omdraaien mag maar dan ziet ie er niet zo mooi meer uit. 😉

4
Done
2

Bewaren

Wanneer je een grote stapel bakt, zet een pan met heet water op het vuur. Leg daar een bord op een stapel daar je pannenkoeken op.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pasta met gehaktballetjes
previous
Spaghetti met gehaktballetjes
Trofie pasta
next
Trofie met pesto, aardappeltjes en boontjes
Pasta met gehaktballetjes
previous
Spaghetti met gehaktballetjes
Trofie pasta
next
Trofie met pesto, aardappeltjes en boontjes

Add Your Comment