Ingredients
-
250 gram WorstjesLekker gekruide, wij hebben Catalaanse gebruikt
-
2 Gepelde tomaten blikken
-
Bekertje doperwten
-
Half glaasje Witte wijn
-
1 Uien
-
naar smaak zout en peper
-
Handje Pecorino kaasKan ook parmezaanse kaas
-
Flinke scheut om in te bakken Olijfolie
Directions
Het recept voor pasta met worstjes gaat al lang mee in onze familie. Vroeger bakte José altijd de worstjes en aten wij ze nadat we het bordje pasta op hadden gegeten.
Vandaag alles in het sausje, wel zo makkelijk en een verrukkelijke combinatie! De worstjes hebben een lekkere smaak die erg goed gaat bij de tomatensaus. Een groot feestje dus! Heerlijk met je pasta naar keuze.
Buon Appetito.
Steps
1
Done
5 minuten
|
TomatenZeef of maak je tomaten zo fijn mogelijk. Wij gebruiken altijd een groenten zeef hiervoor om al het sap goed uit de blikken tomaten te halen. |
2
Done
5 minuten
|
UiFruit je fijn gesneden uitje in olijfolie. |
3
Done
8 minuten
|
PastaKook je pasta al dente in gezouten water. |