0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram Noodles
2 lepels Red Curry Paste
1 teentje Knoflook
2 Wortel
1,5 Paprika
1 Broccoli
300 ml Groenten bouillon
250 ml Kokos melk
1 limoen Limoen sap
1 Sjalot

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rode Curry Noodle Soep

Rode Curry Noodle Soep

Pittige noodle soep met heel veel groenten!

Features:
  • Pittig
  • Vegetarisch
Cuisine:
  • 25
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Op mijn (Mariëlla) werk neem ik vaak een soepje. Ze maken daar heerlijke verse soepen. De lekkerste is toch wel de rode curry soep! Na een aantal keren moest ik deze natuurlijk ook een keer zelf maken.

Ik moet zeggen.. Deze is nog lekkerder dan op mijn werk! Ik heb er extra groenten en noodles in gedaan waardoor het een heerlijk vullende soep is geworden. Hij is al klaar in 25 minuten, dus zoek jij nog een lekkere lunch voor vandaag? Maak dan snel deze soep!

 

Steps

1
Done
10 min

Groenten snijden

Snij de knoflook en sjalot fijn. Snij ook alle andere groenten in kleine stukjes
Cut the garlic and shallot in small pieces. Then cut all the other veggies as well.

2
Done
5

Aanbakken

Doe een beetje kokos olie of olijf olie in een pan en voeg de knoflook en sjalot toe. Na 2 minuten voeg je de rest van de groenten toe en de rode curry pasta. Roer dit allemaal goed met elkaar.

3
Done
15

Afmaken

Voeg de bouillon toe en de koksmelk en laat dit voor 15 minuten sudderen.

4
Done
5 min

Noodles

Ondertussen kook je de noodles volgens de verpakking in een ander pannetje.
Wanneer de noodles klaar zijn kun je ze toevoegen aan de soep.

5
Done
1

Serveren

Serveer met wat extra limoen sap en eventueel koriander.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Homemade Granola
next
Torta Della Nonna
previous
Homemade Granola
next
Torta Della Nonna

Add Your Comment