0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gr Risotto rijst
1 Sjalot
Naar smaak Zout en peper
Scheut Olijf olie
1 Venkel
1 theelepel Venkelzaad
2 Bloed sinaasappel Uitgeperst
Handvol Parmezaanse kaas
1 eetlepel Roomboter
Paar blaadje Munt Vers
1eetlepel Sinaasappel rasp

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Risotto met bloedsinaasappel en venkel

Risotto met bloedsinaasappel en venkel

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Een frisse verrassing op je bord!

  • 30
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Risotto met bloed sinaasappel en venkel!

Zijn jullie al een groot fan van risotto, wij absoluut! Wij bedenken  elke keer weer een nieuwe en vandaag voor jullie een heerlijke voorjaarsrisotto met bloed sinaasappel en venkel.

Deze smaken pas zo ontzettend goed bij elkaar, het is weer een leuke verrassing op je bordje.

Gebruik voor dit gerecht ons basis recept voor risotto.

Buon appetito!😋😋

Steps

1
Done
20

Basis recept risotto

Maak een keer ons basis recept voor risotto en voeg stap 2 toe aan het process.

2
Done
20

Bloedsinaasappel risotto maken

Toevoeging; bij deze risotto fruit je het sjalotje samen met fijn gesneden venkel. Daarbij doe je een theelepel venkelzaad. Je blust niet af met witte wijn maar met bloed sinaasappelsap ook voeg je halverwege een eetlepel sinaasappel rasp toe.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Boerenkool risotto met Italiaanse ham
previous
Boerenkool risotto met champignons
vijgentaart
next
Vijgen mascarpone taart
Boerenkool risotto met Italiaanse ham
previous
Boerenkool risotto met champignons
vijgentaart
next
Vijgen mascarpone taart

Add Your Comment