0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 Dille
1 clove Garlic
Olive oil
1 lemon Lemon zest
3 spoons Almond flour
50 gr Pistachio's
A bunch Parsley
1 spoon Dill
A pinch Salt
Zalm met een korst

Zalm met een korst

This crust makes your salmon complete

Features:
  • Glutenvrij
Cuisine:

Vind je zalm saai? Niet met deze heerlijke korst!

  • 28
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Zalm is een super gezonde vissoort die je op erg veel manieren kan bereiden. Vaak bakken wij hem lekker op de huid zodat hij een mooi krokantje heeft.

Tijdens de kerstdagen serveerde José deze heerlijk glutenvrije zalm met korst voor de familie. Een leuke manier van presenteren en een keer iets anders dan een normaal zalmpje.

Het mooie is dat ook ons nichtje met een gluten intolerantie deze zalm ook kon eten. De korst is namelijk gemaakt van pistache noten en amandelmeel.

Ga jij deze zalm ook maken voor je familie?

 

Steps

1
Done
5 minuten

Marineren

Snij de knoflook fijn en mix het met de citroen rasp en olijf olie. Marineer de zalmpjes met deze marinade.

2
Done
5 minuten

The korst

Hak de pistache noten in kleine stukjes en doe ze in een bakje met de amandelmeel en de kruiden. Rol de gemrineerde zalmpjes door deze kruimels.

3
Done
18

Oven

Doe de zampjes in een ovenschaal met wat extra pistache nootjes en citroen.
Zet ze voor 18 minuten in de oven op 200 graden.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pindakaas cake
next
Grote pompoen koeken
previous
Pindakaas cake
next
Grote pompoen koeken

Add Your Comment