Ingredients
-
1 MeloenRijp
-
2 sinaasappel
-
Takje Munt
-
Handvol Walnoot
-
1 eetlepel Citroen rasp
-
Naar smaak zout en peperGrove peper
-
Olijf olieJe mooiste
Directions
Als iets verfrissend is dan is het deze sinaasappel meloen salade wel!
Alweer.. het is zo heet vandaag, 31° in Amsterdam! Met dit weer kunnen we beter binnen blijven met de airco aan! Het lekkerste eten is eigenlijk gewoon een frisse salade. Een heel bekende en super populair recept salade is de water meloen met feta. Vandaag kiezen we de Siciliaanse versie: canteloupe meloen, sinaasappel, walnoot, verse munt en olijf olie zout en peper. Pure ingrediënten zijn verrukkelijk en heel belangrijk voor een gezonde maaltijd!
Geniet ervan!
Steps
1
Done
5 min
|
Meloen en sinaasappelSchil je meloen en haal de pitjes er uit. Snij deze in mooie dunne plakjes. Haal het vruchtvlees uit de sinaasappel partjes met een scherp mes. Stamp je walnootjes fijn en scheur je blaadjes munt. Leg dit op een mooi bord en strooi er nog wat zout en grove peperover en natuurlijk de finishing touch een mooie olijfolie! |