0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 cloves Knoflook
6 Tomaat
A bunch Platte peterselie
2 Aubergine Big ones
6 Olijven
2 Eieren
100 gr Pecorino kaas
50 gr Paneermeel

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gevulde aubergine

Gevulde aubergine

Hallo aubergines!

Vegetarisch met extra veel groente!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Aubergine is een van onze lievelings groente! We eten aubergine graag in onze pasta: Pasta alla norma. Dit kunnen we echt hele zomers door eten. (Dit recept staat ook op onze website)

Dit keer deden we eens iets anders met de aubergine. We vulde hem met allemaal lekkers zoals tomaat en kaas. Het is een heerlijk ovengerechtje die je snel eens moet proberen!

 

Steps

1
Done
5 minuten

Snijden

Hak de knoflook en de peterselie fijn. Snij de olijven in 2 stukken. Daarna snij je de aubergine in 2en over de lengte.
Snij met een mesje kleine sneetjes in de opengesneden aubergine.

2
Done
45 minuten

In de oven

Verwarm de oven voor tot 180 graden. Pak en ovenschaal en doedaar wat olijf olie in. Daarna kun je de aubergines erin doen. Verwarm ze voor 45 minuten in de oven.

3
Done
15 minuten

The fulling

Wanneer de aubergines uit de oven komen zijn ze goed zacht. Je kunt hierdoor het vruchtvlees er makkelijk uithalen. Bewaar het vruchtvlees apart.
Verwarm een pan met een beetje olijf olie en bak het vruchtvlees aan. Voeg daar de gesneden tomaten aan toe en laat dit voor 10 minuten sudderen. Daarna voeg je de peterselie toe en zet het vuur laag

4
Done
25 minutes

Topping

Breek de eieren en voeg het paneermeel, de olijven en de helft van de kaas toe. Mix dit en voeg het bij aan de pan met het vruchtvlees.
Plaatst dit mensel in de uitgeholde aubergines and daarna eindig je met een beetje extra kaas.
Plaats de overgines nogmaals in de oven voor 20 minuten.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pumpkin Gnocchi
next
Pecan repen
previous
Pumpkin Gnocchi
next
Pecan repen

Add Your Comment