Ingredients
-
150 gr Volkoren meel
-
50 ml Amandel melk
-
1 eieren
-
Flink wat malen zout en peper
-
1 tl Bakpoeder
-
1 bol Buffalo mozzarella
-
Een paar verschillende Tomaten
-
Paar takjes verse basilicum
-
Een scheut OlijfolieExtra vergine
Directions
Volkoren caprese wafels!
Wafels bakken doe ik (Mariëlla) regelmatig. Ik begon ooit met de klassieke vanille wafels maar ondertussen heb ik al heel wat soorten gehad zoals een groene variant op basis van spinazie en deze hartige caprese wafels! Want zeg nou zelf, caprese en wafels is toch een ideale combinatie?
De wafels zelf zijn gemaakt met volkoren meel en zout en peper. Deze hartige variant gaat dus goed samen met heerlijke verse tomaten, buffel mozzarella en basilicum. Je zou er eventueel ook nog wat pesto en parmaham bij kunnen doen.. lijkt ons ook heerlijk!
Wanneer je een wafel ijzer in huis hebt is dit receptje zo gepiept! Als je dit niet hebt dan lijkt het mij toch een stuk lastiger..;)
Ga jij ook deze heerlijke snelle lunch maken?
Eetsmakeliijk
Steps
1
Done
10 minuten
|
Wafels bakkenMeng de meel, melk,ei, bakpoeder en flink wat zout en peper met een mixer. Je kunt nog andere kruiden door het beslag doen zoals Italiaanse kruiden, tijm of rozemarijn. Erg lekker! |
2
Done
5 minuten
|
TomatenWanneer de wafels bakken kun je de tomaten snijden. Trek ook de mozzarella in stukken. |
3
Done
5 minuten
|
AfmakenHaal de wafels uit de machine en beleg ze met de tomaten en mozzarella. Je kunt ook nog wat pesto of parma ham toevoegen. |