Ingredients
-
Aardbei/ rabarber topping
-
150 gram aardbeien100 gram voor de sau en 50 gram voor decoratie
-
3 stengels Rabarber
-
50 gram Suiker
-
1 eetlepel Maizena
-
120 ml Koud water3 eetlepels voor de maïzena
-
Directions
Aardbei rababer cheesecake!
Ik (José) ben de enige thuis die een liefhebber is van rabarber. Tja, dan bedenkt je er niet zo veel recepten mee..
Maar goed, ik ben gek alles met cheesecake, dus een topping met rabarber maakt ik dan lekker voor mijzelf. Mocht je ook van deze zoet zure smaken houden hier het recept! Voor jullie de aardbei rabarber cheesecake!
We hebben hetzelfde recept gebruikt als de aardbeien cheesecake , een beschrijving van de rabarber/aardbei topping vind je hieronder.
Smakelijk!
Steps
1
Done
|
Aardbei én rabarberMaak de aarbei ( 100 gram)en rabarber stengels goed schoon. |
2
Done
|
MaizenaMaak met 3 eetlepels water en 1 eetlepel maizena een papje, zonder klontjes. |
3
Done
|
ServerenWanneer je cheesecake bodem goed is afgekoeld dan snij je je overige aardbeien doormidden en leg je deze in een mooie ronde op je taart. |