0 0
Aardbei rabarber cheesecake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Aardbei/ rabarber topping
150 gram aardbeien 100 gram voor de sau en 50 gram voor decoratie
3 stengels Rabarber
50 gram Suiker
1 eetlepel Maizena
120 ml Koud water 3 eetlepels voor de maïzena

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Aardbei rabarber cheesecake

Een heerlijke zoet /zure smaak
combinatie

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

  • Aardbei/ rabarber topping

Directions

Share

Aardbei rababer cheesecake!

Ik (José) ben de enige thuis die een liefhebber is van rabarber. Tja, dan bedenkt je er niet zo veel recepten mee..

Maar goed, ik ben gek alles met cheesecake, dus een topping met rabarber maakt ik dan lekker voor mijzelf.  Mocht je  ook van deze zoet zure smaken houden hier het recept!

We hebben hetzelfde recept gebruikt als de aardbeien cheesecake , een beschrijving van de rabarber/aardbei topping vind je hieronder.

Smakelijk!

Steps

1
Done

Aardbei én rabarber

Maak de aarbei ( 100 gram)en rabarber stengels goed schoon.
Snij de rabarber en aarbeien in stukjes.
Doe dit alles in een klein pannetje en voeg suiker toe.
Laat dit 10 minuten zachtjes koken totdat alles goed zacht is.

2
Done

Maizena

Maak met 3 eetlepels water en 1 eetlepel maizena een papje, zonder klontjes.
Voeg dit bij je fruit en laat nog 2 minuten zachtjes koken. Je zult merken dat je topping nu wat indikt.
Laat het afkoelen.

3
Done

Serveren

Wanneer je cheesecake bodem goed is afgekoeld dan snij je je overige aardbeien doormidden en leg je deze in een mooie ronde op je taart.
Daar midden in schepje je rabarber aardbei/ topping.
Schep eventueel nog een beetje aardbei/rabarber topping op het gebak schoteltje

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Tonijn koekjes met bloemkool
previous
Tonijnkoekjes met bloemkool
next
Sfoglia ripiena – gevuld bladerdeeg
Tonijn koekjes met bloemkool
previous
Tonijnkoekjes met bloemkool
next
Sfoglia ripiena – gevuld bladerdeeg

Add Your Comment