Ingredients
-
100 gram Amandelmeel
-
40 gram HavermeelOf havermout fijnmixen
-
20 gram KokosmeelBij toko te koop
-
1 theelepel Bakpoeder
-
60 ml kokos olie
-
3 eieren
-
1 theelepel Amandel extract
-
1 theelepel Vanille extract
-
Halve theelepel Zout
-
1 eetlepel citroenrasp
-
50 gram Frambozen
-
50 gram Fijne kristalsuiker
Directions
Amandelcake met Frambozen.
Kennen jullie @mandyandmore. Mandy is een foodyfriend en organiseert een paar keer per jaar een Swiepswoepswap onder haar volgers. Iedereen die dol op bakken en koken is doet mee. Het idee is dat Mandy een foodie uitkiest en daar maak je een gerecht van. Je kunt dit namaken of je lekker laten inspireren. We hebben al heel vaak meegedaan en dit keer mochten we met het leuke account van @cookies_and_carrotsticks aan de slag.
Wij ‘The Queens’ zijn dol op eten en onze focus is niet dat het altijd gezond moet zijn. Het moet gewoon lekker zijn, en wanneer de ingrediënten iets gezonder zijn dan is het mooi meegenomen. Nicole heeft een geweldig account , allemaal lekkere recepten en soms ook heel gezond. Een perfecte combinatie. Ons oog viel op het amandelcakje, en hebben het iets aangepast.
Lekker met frambozen hebben we gesmuld en met de amandel en havenmeel mag je gerust een plakje extra!
Steps
1
Done
2 minuten
|
BakblikBekleed een klein bakblik met bakpapier. |
2
Done
5 minuten
|
SmeltenSmelt kokosolie. Verwarm de oven voor op 180 graden. |
3
Done
1 minuut
|
HavermoutWij hebben havermout fijngemalen i.p.v. kant en klaar havermeel. |
4
Done
2 minuten
|
MixenMix alle droge ingrediënten in kom. |
5
Done
1 minuut
|
BakblikGiet het beslag in het bakblikje. |
6
Done
25 minuten
|
BakkenBak het cakeje in 25 minuten goudbruin. Controleer aan het einde van de baktiid met prikkertje of die er droog uitkomt. |
7
Done
|
ServerenDit cakeje kan als lekkernij bij de koffie of als dessert met bolletje ijs smaakt het ook fantastisch! |