0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gram Amandelmeel
40 gram Havermeel Of havermout fijnmixen
20 gram Kokosmeel Bij toko te koop
1 theelepel Bakpoeder
60 ml Kokos olie
3 Eieren
1 theelepel Amandel extract
1 theelepel Vanille extract
Halve theelepel Zout
1 eetlepel citroenrasp
50 gram Frambozen
50 gram Fijne kristalsuiker

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Amandelcake met frambozen

Amandelcake met frambozen

Wat een heerlijke cake

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Amandelcake met Frambozen.

Kennen jullie @mandyandmore. Mandy is een foodyfriend en organiseert een paar keer per jaar een Swiepswoepswap onder haar volgers. Iedereen die dol op bakken en koken is doet mee. Het idee is dat Mandy een foodie uitkiest en daar maak je een gerecht van. Je kunt dit namaken of je lekker laten inspireren. We hebben al heel vaak meegedaan en dit keer mochten we met het leuke account van  @cookies_and_carrotsticks aan de slag.

Wij ‘The Queens’ zijn dol op eten en onze focus is niet dat het altijd gezond moet zijn. Het moet gewoon lekker zijn, en wanneer de ingrediënten iets gezonder zijn dan is het mooi meegenomen. Nicole heeft een geweldig account , allemaal lekkere recepten en soms ook heel gezond. Een perfecte combinatie. Ons oog viel op het amandelcakje, en hebben het iets aangepast.
Lekker met frambozen hebben we gesmuld en met de amandel en havenmeel mag je gerust een plakje extra!

Steps

1
Done
2 minuten

Bakblik

Bekleed een klein bakblik met bakpapier.

2
Done
5 minuten

Smelten

Smelt kokosolie.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

3
Done
1 minuut

Havermout

Wij hebben havermout fijngemalen i.p.v. kant en klaar havermeel.

4
Done
2 minuten

Mixen

Mix alle droge ingrediënten in kom.
Meng alle natte ingrediënten in een andere kom met een mixer.
Roer hier alle gemengde droge ingrediënten door.
Als laatste mogen de frambozen erdoor.

5
Done
1 minuut

Bakblik

Giet het beslag in het bakblikje.

6
Done
25 minuten

Bakken

Bak het cakeje in 25 minuten goudbruin. Controleer aan het einde van de baktiid met prikkertje of die er droog uitkomt.

7
Done

Serveren

Dit cakeje kan als lekkernij bij de koffie of als dessert met bolletje ijs smaakt het ook fantastisch!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Zelfgemaakte tortilla chips
Vegetarische linzen pasta
next
Italiaanse bolognese pasta van linzen
previous
Zelfgemaakte tortilla chips
Vegetarische linzen pasta
next
Italiaanse bolognese pasta van linzen

Add Your Comment