0 0
Aperol spritz met bloedsinaasappel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
50 ml Aperol 1 shot
100 ml Prosecco
50 ml Bruisend water
Schijfje Bloed sinaasappel
4 ijsklontjes
Takje verse munt

Aperol spritz met bloedsinaasappel

De keuze is reuze!

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Aperol Spritz met bloedsinaasappel!

Volgens mij kunnen jullie ons wel the Aperol Spritz Queens noemen. Wij vinden dit zoooo verschrikkelijk lekker. Het is wel een gevaarlijke cocktail hoor, want na twee grote bellen Spritz is Queen Jo wel een beetje teut. Voor jullie dan ook 5 x Aperol Spritz inclusief de Aperol Spritz met bloedsinaasappel.

Zodra het zonnetje gaat schijnen en daar hoeft het niet persé zomer voor te zijn gaan we hier spontaan de prosecco open. Een paar maanden geleden toen het land bedekt was met sneeuw, hadden we de Aperol en prosecco al de hele dag in het sneeuw staan om einde van de middag even een après ski gevoel te creëren.
Nu het bijna Koningsdag is hebben we de orginele Aperol spritz  een klein tikje anders gemaakt. De gewone sinaasappel hebben we veranderd in een bloedsinaasappel en wat verse munt erbij gaf  toch weer een heel ander smaakje.

Een verrukkelijk smaakje zeg maar… Wil jij ook eens een andere cocktail serveren maakt dan deze versie, of onze heerlijke aperol spritz met mango  limoncello spritz, de Koningsdag cocktail van vorig jaar is ook een topper. De keuze is reuze, Dat wordt lastig kiezen!

Steps

1
Done
5 minuten

Serveren

Doe de ijsklontjes in een glas en schenk de Aperol hierbij.
Schenk de prosecco erbij en eindig met bruisend water.
Schijfje sinaasappel en takje verse munt.
Even roeren.
Salute!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Aperol Spritz cheesecake
previous
Aperol Spritz cheesecake
Gevulde paprika's met rijst en gehakt
next
Gevulde paprika’s met gehakt
Aperol Spritz cheesecake
previous
Aperol Spritz cheesecake
Gevulde paprika's met rijst en gehakt
next
Gevulde paprika’s met gehakt

Add Your Comment