Ingredients
-
1 x recept van onze basissaus
-
verse kleine tomaatjes mag ook Kerstomaten uit blik
-
2 X basis recept pastadeeg
-
Extra
-
Voor serveren Parmezaanse kaas
Directions
Barchette oftewel bootjes pasta!
Er zijn zoveel verschillende manieren om je pasta te vouwen, maar de barchette pasta oftewel bootjes pasta is één van onze favorieten.
Deze grappige bootjes hebben natuurlijk ook een functie, want het bootje vult zich heel makkelijk met saus. Wij hebben een super makkelijke saus erbij geserveerd. Onze basis saus maar met nog wat extra kerstomaatjes toegevoegd.
Om het pastadeeg te vouwen is het handig om even naar het Reels filmpje te kijken, na een paar gevouwen te hebben word je er vanzelf handig in.
Steps
1
Done
15 minuten
|
Pasta deegMaak 2x het recept voor basis pastadeeg (klik link in het verhaal) |
2
Done
30 minuten
|
Pasta sausMaak het basis recept voor tomatensaus (klik link in het verhaal hierboven). |
3
Done
|
ServerenKook de pasta in gezouten water (ongeveer 9 minuten) |