Ingredients
-
150 gram patent bloem
-
30 gram Maizena
-
150 gram fijne kristalsuiker
-
1 zakje Vanille suikerJe kunt ook het merg van een vanille stokje gebruiken
-
5 eieren
-
1 eetlepel citroenrasp
-
snuf zout
Directions
Biscuit taart!
Zijn jullie ook zo dol op taarten bakken?! Helaas doen de Queens dat echt te weinig, gevalletje wie moet dat dan weer allemaal op eten.
Natuurlijk zijn er feestelijkheden genoeg om een een mooi taartje te maken en een mooi biscuit is dan heerlijk en handig. Een biscuit hoeft niet te zoet, zodat je je vulling van crème en fruit de boven toon voeren. Je kunt deze Italiaanse meringue botercreme bijvoorbeeld gebruiken als vulling.
Succes met bakken… hier een fijn recept
Steps
1
Done
|
Vorm ( 20 cm) |
2
Done
175 graden
|
Oven voorverwarmenVerwarm je oven voor op 175 graden. |
3
Done
10 minuten
|
Eieren en suikers |
4
Done
1 minuut
|
Bloem, zout en maizena |
5
Done
30 minuten
|
Oven |
6
Done
|
AfkoelenLaat je biscuit afkoelen in de vorm. |