0 0
Biscuit taart

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram Patent bloem
30 gram Maizena
150 gram Fijne kristalsuiker
1 zakje Vanille suiker Je kunt ook het merg van een vanille stokje gebruiken
5 eieren
1 eetlepel Citroen rasp
snuf Zout

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Biscuit taart

Je perfecte taart begint met een mooi biscuit!

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Biscuit taart!

Zijn jullie ook zo dol op taarten bakken?! Helaas doen de Queens dat echt te weinig, gevalletje wie moet dat dan weer allemaal op eten.

Natuurlijk zijn er feestelijkheden genoeg om een een mooi taartje te maken en een mooi biscuit is dan heerlijk en handig. Een biscuit hoeft niet te zoet, zodat je je vulling van crème en fruit de boven toon voeren. Je kunt deze Italiaanse meringue botercreme bijvoorbeeld gebruiken als vulling.

Succes met bakken… hier een fijn recept

Steps

1
Done

Vorm ( 24 cm)

Bekleed je ingevette bakvorm met bakpapier.
Laat je bakpapier boven je blik uitsteken, want dat heeft ie ruimte om te groeien.

2
Done
175 graden

Oven voorverwarmen

Verwarm je oven voor op 175 graden.
(wij hebben hetelucht oven in combinatie met 30% stoom gebruikt)

3
Done
10 minuten

Eieren en suikers

Mix de eieren met de suikers in een keukenmachine of met je mixer. 10 minuten op gemiddelde stand en dan heb je een prachtige crème.

4
Done
1 minuut

Bloem, zout en maizena

Zeef het bloem met zout en maizena.
Spatel je beslag crème samen met citroen rasp er doorheen. Niet te veel roeren, je wilt namelijk een luchtig beslag.

5
Done
30 minuten

Oven

Schep dit alles met spatel in je vorm en zet in de oven.
Laat dit ongeveer half uur bakken, houd je oven wel in de gaten, wanneer het klaar is komt je saté prikker er droog uit.

6
Done

Afkoelen

Laat je biscuit afkoelen in de vorm.
Soms zakt ie iets in, maar wanneer je biscuit gaat gebruiken en doorsnijden, kun je de taart omdraaien.?

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Paneer, Hutekase en ricotta
previous
Hüttenkase / Paneer / Ricotta
Italiaanse meringue botercreme
next
Italiaanse meringue botercreme
Paneer, Hutekase en ricotta
previous
Hüttenkase / Paneer / Ricotta
Italiaanse meringue botercreme
next
Italiaanse meringue botercreme

Add Your Comment