Ingredients
-
1 Bloemkool
-
2 Aubergine
-
2 SjalotOf grote ui
-
2 Knoflook
-
6 TomaatMag ook blikje metbtomatenstukjes
-
1 cm Gember
-
400 ml Kokos melk
-
2 eetlepels pasta Garam masalaOf ander currypasta
-
1 theelepel kruiden Garam masala
-
Flinke scheut Olijfolie
-
1eetlepel Mosterd zaad
-
Paar takjes Koriander
-
200 ml Heet water
-
Naar smaak Zout en peper
Directions
Bloemkool aubergine curry!
Wat is nou lekkerder dan een goede curry? Mariëlla at vroeger nooit curry,maar een paar jaar geleden heeft ze helemaal ontdekt dat een heerlijke curry echt comfort food is.
Zeker wanneer je een drukke baan hebt en daarnaast ook nog CookingQueen bent, is deze easy peasy qua bereiding.
Vandaag maakt José een lekkere vegetarische curry, iets wat me doet denken aan alle stops met de KLM in India.
Om deze nog extra smaak te geven hebben we de bloemkool en aubergine geroosterd in de oven met garam masala kruiden.
Ga jij aan de slag met weinig ingrediënten voor het lekkerste resultaat?
Steps
1
Done
180 graden
|
Oven voorverwarmenVerwarm je oven voor op 180 graden |
2
Done
30 minuten
|
Groenten roosterenRooster de bloemkool roosjes en aubergine blokjes op een bakplaat. |
3
Done
5 minuten
|
BakkenBak de mosterdzaadjes aan (paar minuten). |
4
Done
20 minuten
|
SudderenDoe de geroosterde bloemkool en aubergine erbij, samen met de tomaat en kokosmelk |
5
Done
1 minuut
|
ServerenServeer met basmati rijst, pappadums of naan brood. Koriander en limoentje erbij is heerlijk. |