Ingredients
-
Het deeg 1x pesto brood recept
Directions
Brioche broodjes!
Je kent ze vast, die witte broodjes licht en luchtig, een beetje zoet en wanneer je niet uitkijkt eet je ze gewoon allemaal achter elkaar op.
Die dus. Deze zondagse melk broodjes lijken wel cakejes en hebben hun oorsprong in Normandië Frankrijk.
Wij gebruiken dit recept heel vaak, hebben er al verschillende broodjes van gemaakt. De mooie kerstkrans met pesto, een verrukkelijk brood met crème van pistache. Vandaag het gewone bolletje.
Dit bolletje kun je overal bij serveren. Het is een geweldig recept en totaal niet moeilijk. Ga maar snel proberen! Ook heerlijk op onze bieten burger!
Steps
1
Done
|
DeegMaak het deeg volgens het recept vd pesto brood. (Zie link in het verhaaltje) |
2
Done
30 minuten
|
Deeg verdelenWil je kleine bolletjes dan verdeel je het deeg in 16 bolletjes. |
3
Done
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven op 175 graden. |
4
Done
5 minuten
|
EiBestrijk de bolletjes met een geklutst ei. Strooi er je favoriete topping op bijvoorbeeld sesamzaadjes. |
5
Done
25 minuten
|
OvenBak de bolletjes af in 25 to 30 minuten. |