0 0
Brownie met witte chocolade stukjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1x Brownie recept
200 gr Witte chocolade

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brownie met witte chocolade stukjes

De aller lekkerste sticky brownie!

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Brownie met witte chocolade stukjes!

Ik (Mariëlla) ben GEK op brownie. Na lemon meringue komt brownie of chocolade taart 100% op plek 2. De diepe smaak van chocolade vind ik dan wel enorm belangrijk. Cacao poeder is fijn in sommige baksels maar niks overtreft de smaak van pure chocolade. Deze brownie bevat dan ook 300 gr gesmolten pure chocolade.

Brownies bakken lijkt makkelijk, maar de verhoudingen aan ingrediënten zijn enorm belangrijk! Te veel bloem; te droog; te weinig; te nat. Niet genoeg chocolade? Dan kan de smaak enorm minder worden. Kortom, na vaak proberen durf ik wel te zeggen dat ik mijn brownie recept het aller lekkerst vind! Hard van buiten, zacht van binnen en totaal niet droog, maar lekker smeuïg!

Het basis recept kun je hier vinden. Voor deze brownie heb ik er nog wat extra witte chocolade stukjes bij gedaan.

 

Steps

1
Done
10 minuten

Brownie maken

Maak een keer het recept voor de sticky brownie. Voeg op het aller laatst ook wat gehakte witte chocolade toe. Roer nog kort en giet het beslag in een ingevette brownie bakvorm.
Bak de brownie een half uurtje op 180 graden. Laat daarna goed afkoelen, hoe lastig het ook is. Daar zal de brownie alleen maar lekkerder van worden!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Lemon meringue taart
previous
Lemon Meringue taart
Karamel hazelnoot broodjes
next
Karamel en hazelnoot broodjes
Lemon meringue taart
previous
Lemon Meringue taart
Karamel hazelnoot broodjes
next
Karamel en hazelnoot broodjes

Add Your Comment