Ingredients
-
1x Brownie recept
-
200 gr Witte chocolade
Directions
Brownie met witte chocolade stukjes!
Ik (Mariëlla) ben GEK op brownie. Na lemon meringue komt brownie of chocolade taart 100% op plek 2. De diepe smaak van chocolade vind ik dan wel enorm belangrijk. Cacao poeder is fijn in sommige baksels maar niks overtreft de smaak van pure chocolade. Deze brownie bevat dan ook 300 gr gesmolten pure chocolade.
Brownies bakken lijkt makkelijk, maar de verhoudingen aan ingrediënten zijn enorm belangrijk! Te veel bloem; te droog; te weinig; te nat. Niet genoeg chocolade? Dan kan de smaak enorm minder worden. Kortom, na vaak proberen durf ik wel te zeggen dat ik mijn brownie recept het aller lekkerst vind! Hard van buiten, zacht van binnen en totaal niet droog, maar lekker smeuïg!
Het basis recept kun je hier vinden. Voor deze brownie heb ik er nog wat extra witte chocolade stukjes bij gedaan.
Steps
1
Done
10 minuten
|
Brownie makenMaak een keer het recept voor de sticky brownie. Voeg op het aller laatst ook wat gehakte witte chocolade toe. Roer nog kort en giet het beslag in een ingevette brownie bakvorm. |