Ingredients
-
1 stokbrood stokbroodMag afbak of vers
-
1 teentje knoflook
-
1 bakje a 250 gram Champignons
-
Paar takjes Tijm
-
Naar smaak Zout
-
Naar smaak Peper
Directions
Iedereen is gek op bruschetta’s toch? Deze bruschetta met champignons is weer even wat anders dan de klassieke bruschetta met tomaat maar minstens zo lekker!
De bruschetta heeft een mooie smaak van een klein beetje knoflook en tijm wat dit gerechtje helemaal afmaakt. Het is fijn om te eten als lunch maar ook bij de borrel doet hij het heel goed.
En het aller beste…Hij staat binnen 10 minuten op tafel!
Eetsmakelijk
Steps
1
Done
5
|
BroodSnijd het stokbrood in stukjes en rooster de stukjes nog even in de brood-rooster zodat ze lekker krokant worden. |
2
Done
2
|
KnoflookGa met het teentje knoflook over de geroosterde broodjes heen. Hierdoor geeft de knoflook een beetje af en heb je precies genoeg knoflook op de broodjes en geen vieze stukjes. |
3
Done
5
|
ChampignonsHak de champignons in stukjes en bak deze in een pan met een scheutje olijfolie. |
4
Done
1
|
AfmakenLeg de champignons op de broodjes en nog wat extra tijm naar smaak. Eetsmakelijk |