0 0
Bruschetta met champignons

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 stokbrood stokbrood Mag afbak of vers
1 teentje knoflook
1 bakje a 250 gram Champignons
Paar takjes Tijm
Naar smaak Zout
Naar smaak Peper

Bruschetta met champignons

Bruschetta's kunnen altijd!

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Iedereen is gek op bruschetta’s toch? Deze bruschetta met champignons is weer even wat anders dan de klassieke bruschetta met tomaat maar minstens zo lekker!

De bruschetta heeft een mooie smaak van een klein beetje knoflook en tijm wat dit gerechtje helemaal afmaakt. Het is fijn om te eten als lunch maar ook bij de borrel doet hij het heel goed.

En het aller beste…Hij staat binnen 10 minuten op tafel!

Eetsmakelijk

 

Steps

1
Done
5

Brood

Snijd het stokbrood in stukjes en rooster de stukjes nog even in de brood-rooster zodat ze lekker krokant worden.

2
Done
2

Knoflook

Ga met het teentje knoflook over de geroosterde broodjes heen. Hierdoor geeft de knoflook een beetje af en heb je precies genoeg knoflook op de broodjes en geen vieze stukjes.

3
Done
5

Champignons

Hak de champignons in stukjes en bak deze in een pan met een scheutje olijfolie.
Voeg de tijm, zout en peper toe.

4
Done
1

Afmaken

Leg de champignons op de broodjes en nog wat extra tijm naar smaak.

Eetsmakelijk

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Orzo Salade
previous
Orzo salade op zijn Grieks/Italiaans
Focaccia met rozemarijn
next
Focaccia met rozemarijn
Orzo Salade
previous
Orzo salade op zijn Grieks/Italiaans
Focaccia met rozemarijn
next
Focaccia met rozemarijn

Add Your Comment