0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gram Cherry tomaten Liefst verschillende kleuren
1 Rode paprika
1 stokbrood
100 gram Feta
1 knoflook
Naar smaak zout en peper
Handje verse basilicum
50 ml Olijfolie
Bruschetta van paprika tomaat en feta

Bruschetta van paprika tomaat en feta

Een altijd geslaagd snackje

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Bruschetta’s van paprika, tomaat en feta zijn een van onze  lievelings hapjes. Vooral in de zomer wanneer je niet van die zware gerechten wilt. Je hebt ze altijd in een mum van tijd op tafel en daarbij ziet het er altijd heel gezellig uit. Heerlijk als borrel hapje of samen met een kopje soep.

Vind je ze er ook niet leuk uit zien? De gekleurde tomaatjes, rode paprika en de witte kruimel van feta maakt dit hapje om te smullen.

Varieer jij ook wel eens met deze Italiaanse starters?

 

Steps

1
Done

Groenten

Was in snij je tomaat en paprika in kleine blokjes.
Snij ook je basilicumblaadjes in fijne stukjes.
Doe dit alles in een bakje, voeg zout en peper en een scheutje olijfolie toe.
Roer door elkaar en zet even weg.

2
Done

Brood

Snij het stokbrood in plakjes en rooster ze. Schraap een knoflook over het geroosterde plakje.

3
Done

Serveren

Schep een eetlepel van je tomaten mix op het broodje. Kruimel er wat feta over en een heel klein beetje olijfolie.
Smakelijk.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gazpacho
previous
Gazpacho van geroosterde groenten
Pasta met paprika saus
next
Pasta met paprika saus en amandelen
Gazpacho
previous
Gazpacho van geroosterde groenten
Pasta met paprika saus
next
Pasta met paprika saus en amandelen

Add Your Comment