Ingredients
-
250 gram cherrytomatenLiefst verschillende kleuren
-
1 rode paprika
-
1 stokbrood
-
100 gram feta
-
1 knoflook
-
Naar smaak zout en peper
-
Handje verse basilicum
-
50 ml olijfolie
Directions
Bruschetta’s van paprika, tomaat en feta zijn een van onze lievelings hapjes. Vooral in de zomer wanneer je niet van die zware gerechten wilt. Je hebt ze altijd in een mum van tijd op tafel en daarbij ziet het er altijd heel gezellig uit. Heerlijk als borrel hapje of samen met een kopje soep.
Vind je ze er ook niet leuk uit zien? De gekleurde tomaatjes, rode paprika en de witte kruimel van feta maakt dit hapje om te smullen.
Varieer jij ook wel eens met deze Italiaanse starters?
Steps
1
Done
|
GroentenWas in snij je tomaat en paprika in kleine blokjes. |
2
Done
|
BroodSnij het stokbrood in plakjes en rooster ze. Schraap een knoflook over het geroosterde plakje. |
3
Done
|
ServerenSchep een eetlepel van je tomaten mix op het broodje. Kruimel er wat feta over en een heel klein beetje olijfolie. |