0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 Tomaten Roma tomaatjes
Zout Naar smaak
Peper Naar smaak
Scheut Olijf olie De mooiste die je hebt
Paar blaadjes verse basilicum
Teentje knoflook
1 stokbrood

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Buschetta van tomaat

Buschetta van tomaat

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Dit heerlijke en makkelijke recept is in een paar minuten klaar!

  • 5 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Tijd voor een heerlijk aperitiefje of goede borrel hap!
Bruscetta met tomaat is altijd een goed begin van je avond, zomers of winters wij houden hiervan op elk moment van het jaar!

Natuurlijk hebben wij altijd tomaten in huis en een mooie verse pot basilicum op het keukenblad, Dus dit heerlijke gerecht is zo gemaakt. Mocht je een oud stokbroodje over hebben, toast die even en smeer hem een beetje in met een teentje knoflook. Zo heb je een perfect broodje voor de bruschetta en hoef je het ook niet weg te gooien! 2 vliegen in een klap! Wij vinden verspilling namelijk erg zonde, vooral als je er zo iets lekker van kunt maken.

 

 

 

Steps

1
Done
5 min

Tomaten

Snij de tomaten in hele kleine stukjes, laat ze uitlekken in een zeefje. Voeg fijn gesneden basilicumblaadjes toe, zout en peper en olijfolie. Laat dit alles half uurtje intrekken.
Toast je stokbrood en schraap je knoflook erover!
Daarna kun je de tomaatjes op de stukjes stokbrood leggen.
Buon appetito,????

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Burrata caprese
Gezonde bananenbrood
next
Het lekkerste bananenbrood recept!
previous
Burrata caprese
Gezonde bananenbrood
next
Het lekkerste bananenbrood recept!

Add Your Comment