Ingredients
-
Gebruik het basis recept pastadeeg
-
Vulling
-
250 gram ricotta kaas
-
150 gram Geitenkaas
-
Naar smaak Verse kruidenTijm, peterselie, oregano
-
Naar smaak zout en peper
-
1 eierenom de deeg lapjes in te smeren
Directions
Carmelle pasta!
Pasta maken is het leukste wat er is ,vinden wij natuurlijk. Er zijn zoveel soorten en maten, en wanneer je ook zo’n grote fan bent is een pasta maker reuze handig. Van @Bourgini kregen we de Steel Kitchen Chef Pro met bijpassende pasta makers.
Geen gedoe meer met deeg rollen, maar altijd mooie lappen deeg waardoor je direct aan de slag kan met je favoriete vorm, in welke dikte je maar wilt.
We zijn super blij met deze keukenmachine en de pasta makers werken top. Het handige van deze accessoires zijn dat ze ook op andere merken keukenmachines passen.
Wij vonden het leuk om hiermee de Italiaanse caramelle te maken, caramelle betekent snoepje, maar wij vinden het ook net kleine kadootjes.
Met een deeg van twee kleuren en een kartelrandje, gevuld met heerlijke kaas en kruiden zijn ze een feest op het bord. Kijk daar worden wij nu helemaal blij van.
Leuk voor de kerst!
Steps
1
Done
|
Deeg makenMaak 2 kleuren deeg, één zonder toevoeging en één met rode biet. |
2
Done
|
VullingMeng de kazen met Italiaanse kruiden, doe in spuitzak of plastic zakje en zet in de koelkast. |
3
Done
|
Deeg draaien |
4
Done
|
|
5
Done
|
Kluts een eitje en zet klaar met kwastje. |
6
Done
|
Draai de lap om zodat je de gestreepte kant aan de buitenkant hebt. Op elke stukje een klein beetje vulling. |
7
Done
|