Ingredients
-
Carpaccio
-
150 gram Dun gesneden rosbief
-
1 eetlepel Pesto basilicum
-
Grote hand rucola
-
2 eetlepel Pijnboompitten
-
Stukje om wat af te schaven Parmezaanse kaas
-
naar smaak zout en peper
-
scheutje Olijfolieje mooiste
-
Carpaccio met pistache pesto
-
150 gram Dun gesneden rosbief
-
1 eetlepel Pistache pesto
-
Grote hand Veldsla
-
2 eetlepel Pijnboompitten
-
stukje om te schaven Parmezaanse kaas
-
naar smaak zout en peper
-
Scheutje Olijfolieje mooiste
Directions
Carpaccio op twee manieren!
Bijna Oudejaarsavond en dan gaan we natuurlijk de hele avond borrelen.Tja wat moet je anders doen tot de klok van twaalf.
Niks is zo lekker als carpaccio, en dan geserveerd op kleine bordjes. Heel bekend is de carpaccio met zijn dressing van mayonaise, maar in deze familie zijn ze niet zo van dit sausje. Wij serveren het altijd met een pesto van basilicum en wat rucola. Ook een mooie combinatie is een pistache pesto dus staan ze nu alle twee op de planning.
Wat wij echt niet lekker vinden is de voorverpakte carpaccio uit de super, koop gewoon de dun gesneden gebraden rosbief. Met deze twee toppings zal je zien dat iedereen hier van smult.
Je kunt zelf de basilicum pistache pesto maken.
Met pesto uit de winkel heb je je bordjes heel snel klaar.
Steps
1
Done
5 minuten
|
PestoMaak je pesto volgens ons recept of koop kant en klaar. |
2
Done
3 minuten
|
PijnboompittenVerhit een bakpan zodat de bodem lekker heet is. |
3
Done
5 minuten
|
Klaar makenNeem 4 bordjes en leg daar 3 plakjes rosbief op. |