0 0
Carpaccio op twee manieren

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Carpaccio
150 gram Dun gesneden rosbief
1 eetlepel Pesto basilicum
Grote hand rucola
2 eetlepel Pijnboompitten
Stukje om wat af te schaven Parmezaanse kaas
naar smaak zout en peper
scheutje Olijfolie je mooiste
Carpaccio met pistache pesto
150 gram Dun gesneden rosbief
1 eetlepel Pistache pesto
Grote hand Veldsla
2 eetlepel Pijnboompitten
stukje om te schaven Parmezaanse kaas
naar smaak zout en peper
Scheutje Olijfolie je mooiste

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Carpaccio op twee manieren

Pesto en pistache carpaccio, met 10 minuten op tafel

Cuisine:

Ingredients

  • Carpaccio

  • Carpaccio met pistache pesto

Directions

Share

Carpaccio op twee manieren!

Bijna Oudejaarsavond en dan gaan we natuurlijk de hele avond borrelen.Tja wat moet je anders doen tot de klok van twaalf.

Niks is zo lekker als carpaccio, en dan geserveerd op kleine bordjes. Heel bekend is de carpaccio met zijn dressing van mayonaise, maar in deze familie zijn ze niet zo van dit sausje. Wij serveren het altijd met een pesto van basilicum en wat rucola. Ook een mooie combinatie is een pistache pesto dus staan ze nu alle twee op de planning.

Wat wij echt niet lekker vinden is de voorverpakte carpaccio uit de super, koop gewoon de dun gesneden gebraden rosbief. Met deze twee toppings zal je zien dat iedereen hier van smult.

Je kunt zelf de basilicum pistache pesto maken.

Met pesto uit de winkel heb je je bordjes heel snel klaar.

Steps

1
Done
5 minuten

Pesto

Maak je pesto volgens ons recept of koop kant en klaar.
Wanneer je een potje gebruikt, meng een lepel met wat extra olijfolie zodat je een soort dressing krijgt.

2
Done
3 minuten

Pijnboompitten

Verhit een bakpan zodat de bodem lekker heet is.
Zet het vuur uit, en rooster de pitjes door ze door de pan te bewegen. Kijk uit dat ze niet verbranden.

3
Done
5 minuten

Klaar maken

Neem 4 bordjes en leg daar 3 plakjes rosbief op.
Doe de salade in een schaal en mix dit met wat zout en peper en mooie olijfolie.
Leg in het midden van bordje een klein hoopje salade.
Druppel er wat pest omheen.
Schaaf er parmezaanse kaas over, en wat pijnboompitten.
Eventueel een sliertje olijfolie.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Cantuccini koekjes
previous
Traditionele cantuccini koekjes
next
Linzensoep
Cantuccini koekjes
previous
Traditionele cantuccini koekjes
next
Linzensoep

Add Your Comment