Ingredients
-
160 gr Boter
-
100 gr Fijne kristalsuiker
-
225 gr Bloem
-
1 eieren
-
Een snuf Zout
-
Een handje Chocolade stukjes
-
Een handje Hazelnoten
Directions
Chocolade en hazelnoot koekjes!
Deze heerlijke zandkoekjes heb ik (Mariëlla) gemaakt toen ik eens deeg over had van een taart bodem. Voor sommige taartjes (zoals deze frangipane taart) gebruikt je namelijk een basis zanddeegje. Hier kun je daarna heel gemakkelijk nog lekkere koekjes van maken!
Ik heb ze nog even gedipt in de chocolade en gehakte hazelnoten om ze net een tikje spannender te maken.
Hoe eet jij het liefst zandkoekjes?
Steps
1
Done
5 minuten
|
DeegDoe alle ingrediënten in een kom en kneed of mix met een keukenmachine totdat je een goed deegje hebt. |
2
Done
5 minuten
|
VormenRol nu mooie balletjes van het deeg en druk ze wat plat. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. |
3
Done
15 minuten
|
OvenStop de koekjes in de oven voor 15 minuten. |
4
Done
10 minuten
|
VersierenSmelt de chocolade 'au bain Marie' en dip de koekjes er dan voor de helft in. |