Ingredients
-
Met melkchocolade
-
500 ml Volle melk
-
150 gram Melk chocoladegeraspt
-
2 theelepel Maizena
-
Toef Slagroom
-
1 eetlepel Speculoos pasta
-
melk met hazelnoot pasta
-
3 eetlepel Hazelnoot pastaNutella of ander soort
-
500 ml Volle melk
-
Toef Slagroom
-
1eetlepel Hazelnoot pasta
Directions
Chocolademelk op twee manieren!
Wanneer ik een sneeuwvlokje zie dwarrelen denken wij aan chocolade melk. Ook doet dit goedje mij (José) denken aan vroeger. Na een hele middag in het zwembad samen met mijn vriendinnen namen we na afloop chocolademelk uit de automaat. Dit was echt een extra beloning na een middag vol vertier.
Nu moet ik er niet meer aan denken aan die enorme suikerbom aangelengd met water, nee dit ongelooflijk lekker drankje kun je heel makkelijk zelf kan maken. (ook niet geheel suikervrij haha)
We hebben 2 manieren voor je, één met melkchocolade en een topping van speculoospasta, de ander is gemaakt met de verrukkelijk hazelnoot pasta van Rigoni di Asiago.
Steps
1
Done
|
Melk chocolade melkVerwarm de volle melk. Roer hier met een garde de geraspte chocola door en twee theelepels maïzena. |
2
Done
|
Hazelnoot chocolademelkVerwarm je volle melk en voeg drie eetlepels hazelnootpasta toe. |