0 0
Chocolademelk op twee manieren

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Met melkchocolade
500 ml Volle melk
150 gram Melk chocolade geraspt
2 theelepel Maizena
Toef Slagroom
1 eetlepel Speculoos pasta
melk met hazelnoot pasta
3 eetlepel Hazelnoot pasta Nutella of ander soort
500 ml Volle melk
Toef Slagroom
1eetlepel Hazelnoot pasta

Chocolademelk op twee manieren

Een vlok sneeuw en chocolademelk... er is niks lekkerder

Cuisine:

Ingredients

  • Met melkchocolade

  • melk met hazelnoot pasta

Directions

Share

Chocolademelk op twee manieren!

Wanneer ik een sneeuwvlokje zie dwarrelen denken wij aan chocolade melk. Ook doet dit goedje mij (José)  denken aan vroeger. Na een hele middag in het zwembad samen met mijn vriendinnen namen we na afloop chocolademelk uit de automaat. Dit was echt een extra beloning na een middag vol vertier.

Nu moet ik er niet meer aan denken aan die enorme suikerbom aangelengd met water, nee dit ongelooflijk lekker drankje kun je heel makkelijk zelf kan maken. (ook niet geheel suikervrij haha)

We hebben 2 manieren voor je, één met melkchocolade en een topping van speculoospasta, de ander is gemaakt met de verrukkelijk hazelnoot pasta van Rigoni di Asiago.

 

Steps

1
Done

Melk chocolade melk

Verwarm de volle melk. Roer hier met een garde de geraspte chocola door en twee theelepels maïzena.
Smelt een eetlepel speculoospasta in de magnetron. 1 minuut.
Serveer de melk met een toef slagroom een paar sliertjes gesmolten speculoos pasta en wat leuke versiersels

2
Done

Hazelnoot chocolademelk

Verwarm je volle melk en voeg drie eetlepels hazelnootpasta toe.
Roer dit goed door elkaar met een garde.
Verwarm een eetlepel hazelnoot pasta in de magnetron, 1 tot 2 minuten.
Serveer de chocolademelk met een toef slagroom, een paar slierten gesmolten hazelnootpasta en wat leuke versiersels.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gehaktballetjes in champignonnensaus
previous
Gehaktballetjes in romige champignonsaus
Boterkoek met citrus smaak
next
Citrus boterkoek
Gehaktballetjes in champignonnensaus
previous
Gehaktballetjes in romige champignonsaus
Boterkoek met citrus smaak
next
Citrus boterkoek

Add Your Comment