Ingredients
-
2 Croissants
-
4 eieren
-
100 ml Volle melk
-
2 takjes TijmGehakt
-
Naar smaak zout en peper
-
Paar plakjes Ontbijt spek
Directions
De perfecte scrambled eggs!
Iedereen maakt het wel eens. En als je het niet zelf maakt, dan heb je het vast wel een gegeten uit zo een bak in een hotel ontbijt 😉
Scrambles eggs.. Het lijkt heel simpel maar er kunnen nog heel wat dingen mis gaan. De eieren moeten namelijk lekker romige zijn en zeker niet te droog. Sommige mensen bakken dit te lang en omdat ze nog na garen kunnen ze snel droog en stijf worden. De tip is dus om er wat volle melk bij te gieten en optijd van het vuur af te halen. Daarnaast wil je mooie grote stukken ei hebben en niet 100 kleine mini stukjes.
Volg ons recept en het komt helemaal goed! Wij serveren de eggs graag op een mooi broodje zoals een croissant met wat gebakken spek! Een heerlijke combinatie!
Steps
1
Done
2 minuten
|
Eieren mengenKluts de eieren in een kommetje samen met de melk, zout en peper en gehakt tijm. |
2
Done
3 minuten
|
BakkenVerwam wat milde olijf olie in een pan en giet het ei mengsel in de pan. |
3
Done
2 minuten
|
SpekLeg ondertussen de spek in een andere pan en bak dit op redelijk hoog vuur zodat je mooi krokant spek krijgt. |
4
Done
3 minuten
|
VullenSnijd een broodje open. Wij vinden het lekker als het broodje een beetje warm is en dus uit de oven komt, dit hoeft natuurlijk niet. Eetsmakelijk! |