0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Link hierboven 1x recept voor bananenbrood
1 el Donkere bastard suiker
1 bolletje p.p Vanille ijs
2 el Granola Je kunt ook ons recept gebruiken voor homemade granola.

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gebakken bananenbrood met ijs en granola

Gebakken bananenbrood met ijs en granola

Een heerlijk toetje!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gebakken bananenbrood met ijs en granola!

Wanneer je een bananenbrood hebt gebakken en je hebt nog een paar stukjes over dan kun je dit heerlijke toetje maken! Toen ik (Mariëlla) laatst dit bananenbrood had gebakken wilde ik ermee lunchen. Heerlijk met wat kwark en fruit maar ja dat had ik niet meer in huis.. Dus ik heb de bananenbroodjes gebakken in een pan en daarna met vanille ijs en granola gegeten. Een bijzondere lunch maar ik kan je zeggen dat het echt overheerlijk was! Een nieuw dessert was geboren! Makkelijk, snel en een leuk toetje om te serveren voor je vrienden.

Maken jullie ook wel een leuke combinaties met bananenbrood?

Gebruik voor dit toetje het recept voor smeuïg banenbrood

Je kunt ook onze homemade granola hiervoor gebruiken.

 

Steps

1
Done
45 min

Bananenbrood maken

Maak ons recept voor smeuïge bananenbrood. Laat kort afkoelen wanneer dit klaar is. Je kunt dit al een paar dagen van tevoren doen.

2
Done
5 minuten

Bakken

Snijd wat stukjes bananenbrood af en smeer deze een klein beetje in met bruine suiker. Bak ze in een anti-aanbak pan op laag vuur zodat ze een beetje krokant worden.

3
Done
5 minuten

Serveren

Serveer de gebakken broodjes met wat vanille ijs en zelfgemaakte granola. Je kunt ook granola uit de winkel gebruiken

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Smeuïg bananenbrood
previous
Smeuïg bananenbrood
next
Zalm taco’s met mango en tomaat
Smeuïg bananenbrood
previous
Smeuïg bananenbrood
next
Zalm taco’s met mango en tomaat

Add Your Comment