0 0
Gegrilde ananas met ijs!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Ananas Vers
Bakje Donkere basterd suiker
250 gram Vanille ijs

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gegrilde ananas met ijs!

Het ideale makkelijke dessert

Ingredients

Directions

Share

Gegrilde ananas met ijs!

De Queens zijn dol op toetjes, dus een feestelijke maaltijd met het gezin kan niet eindigen zonder dessert. Vaak spreken we dan af wie het dan zal maken.

Omdat we laatst een heerlijk gourmet avond hadden leek het ons heerlijk om iets op het bakplaatje te maken. We kozen voor gegrilde ananas en ohhhh wat was dit een goede keus.

We hebben de verse ananas schijven in een bakje met suiker gedoopt en die gebakken zodat de suiker als het ware karamaliseert . Het zachte warme vruchtvlees is verrukkelijk vooral wanneer je er nog een bolletje vanille ijs bij serveert.

Dit dessert is zeker een blijvertje, want het is zo smaakvol. En de voorbereiding is vijf minuten. Dat willen we toch allemaal.

Het lijkt ons ook een ideaal gerechtje voor bij een zomerse BBQ,  maar ook winteravond gewoon even gebakken in de pan ook heel comfortabel.

Steps

1
Done
5 minuten

Ananas

Schil de ananas en snijd mooie plakken.
Wentel ze door een bakje van donkere suiker.

2
Done
7 minuten

Bakken

Bak je gesuikerde ananas aan beide kanten in een pannetje met goede anti aanbaklaag, grillpan, bakplaatje of op de BBQ.

3
Done

Serveren

Serveer de gegrilde ananas met een lekker bolletje vanille ijs.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Haricot verts in parmaham
next
Gourmet recepten
previous
Haricot verts in parmaham
next
Gourmet recepten

Add Your Comment