0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pak Coffeelicious Bakery scones
3 eieren
160 ml karnemelk
2 el Bonne Maman Karamelsaus
250 gram Mascarpone 1 pakje
Naar smaak Sprinkles
Gezouten karamel scones

Gezouten karamel scones

De makkelijkse scones die je ooit zal maken!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gezouten karamel scones!

Hoe leuk dat we weer een nieuwe samenwerking aan gaan met Bonne Mamam en voor het eerst met Coffeelicious! We kregen een enorm groot pakket vol met mooie producten zoals jam, karamelsaus, scone en taart mixen! Het was lastig om te kiezen met welke producten we aan de slag wilde. Een van de recepten die meteen direct in haar hoofd kwam waren deze gezouten karamel scones. Perfect voor tijdens het kerstontbijt of brunch maar ook voor oudjaarsdag of nieuwjaarsdag. We snappen dat je nu denkt ‘Ik ga echt niet bakken op deze drukke dagen’ maar geen zorgen.. Deze scones staan namelijk binnen 30 minuten op tafel! Met deze handige bakmix voor scones heb je letterlijk in no time de scones in de oven. Ook met de Caramel Dulce de Leche van Bonne Mamam is de vulling binnen 5 minuten klaar om in de scones te gaan. Wij zijn dus fan!

Ga jij ook aan de slag met de handige bakmixen en de heerlijke vullingen om deze gezouten karamel scones te bakken?

Met de Celebration mix hebben we ook al vliegensvlug  een verrukkelijke chocolade cake met peperkoekjes gemaakt. Helemaal in kerstsfeer. De handige mix is dit een geweldig basis en deze cake is natuurlijk een taartje geworden. Oké we moeten toegeven de cake was snel gemaakt. De kerst peperkoekjes was natuurlijk iets meer werk. Wel super leuk om dit in de kerstvakantie te maken met de kinderen. Het recept is goed voor ongeveer 30 koekjes.

 

Steps

1
Done
25 minuten

Scones maken

Maak de scones volgens de verpakking.
Bak ze af op 200 graden voor 15 minuten.

2
Done
5 minuten

Vulling maken

Mix de mascarpone samen met 2 el Caramel Dulche de Leche van Bonne Mamam tot een romige mengsel.
Vul de scones hiermee wanneer ze zijn afgekoeld.

Je kunt nog wat caramel over de scones strooien en versieren met sprinkles.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Chocolade taart met peperkoekjes
previous
Chocolade cake met peperkoekjes
Verschillende bruschetta's
next
5x Italiaanse bruschetta’s
Chocolade taart met peperkoekjes
previous
Chocolade cake met peperkoekjes
Verschillende bruschetta's
next
5x Italiaanse bruschetta’s

Add Your Comment