0 0
Gnocchi alla Sorrentina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pakje a 500 gr Gnocchi Wij gebruiken altijd het merk De Cecco
1 x ons recept met 2 blikken Zelfgemaakte tomaten saus
1 bal a 250 gram Buffalo mozzarella
Een handje Verse basilicum
Naar smaak Peper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gnocchi alla Sorrentina

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Het ultime comfort food recept!

  • 30
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Gnocchi alla Sorrentina is een heerlijk gerecht dat komt uit Sorrento, Italie. Gnocchi is gemaakt van aardappelen en smaken een beetje als zachte deegballetjes.

De klassieke gnocchi alla sorrentina is gemaakt met onze homemade tomaten saus en mozzarella. Een heel simpel gerechtje die je super snel op tafel zet! Wanneer je dit gerechtje maakt met zelfgemaakte gnocchi is hij natuurlijk nog lekkerder maar kost het wel meer tijd. Het recept voor zelfgemaakte gnocchi zullen wij snel online zetten!

Omdat deze gnocchi een van de lekkerste is aten ik (Mariëlla) en mijn nicht Graziëlla dit elke week wel een keer toen wij nog roommates waren. Het liefst aten we dit dan in een grote kom met extra veel mozzarella op de bank, kijkend naar een lekkere romantische film. Ja.. Graziëlla en ik hadden een prima leven samen haha!

Wil jij dit ultieme  comfort food recept ook maken? Hieronder het reccept!

Wil jij de gnocchi zelf maken? Gebruikt dan dit recept!

Steps

1
Done
30 minuten

Tomaten saus

Maak onze tomaten saus. De link naar het recept staat hierboven of zoek op 'tomatensaus' op de website.

2
Done
3 minuten

Gnocchi koken

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de gnocchi kort in gezouten water. Na 3 minuten zijn ze al klaar. Je kunt dit zien doordat de gnocchi's naar boven komen drijven.

3
Done
2 minuten

Mengen

Giet de gnocchi af en stop ze bij de saus. Meng goed en giet alles in een grote ovenschaal.
Scheur nu de mozzarella kapot en verdeel deze over de schaal. Voeg ook nog wat extra basilicum blaadjes en grof gemalen peper toe.
Stop nu de schaal in de oven voor 10 minuten op 200 graden. De mozzarella zal nu lekker smelten.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Cheesecake
previous
Aardbeien cheesecake
next
Rode vis curry
Cheesecake
previous
Aardbeien cheesecake
next
Rode vis curry

Add Your Comment