0 0
Gnocchi Marry Me

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 uien
1 teen knoflook
Scheutje olijfolie
10 zongedroogde tomaatjes
75 ml heet water
1/2 blokje groentenbouillon
100 ml slagroom 30% vet
50 gram geraspte parmezaanse kaas
10 blaadjes verse basilicum
1 theelepel Italiaanse kruiden
gnocchi

Gnocchi Marry Me

Elk hapje smaakt fantastisch!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gnocchi Marry Me – Het Ultieme Comfort Food dat je Moet Proberen

Wil je jezelf écht een keer verwennen? Maak dan deze fantastische gnocchi Marry Me! Dit is puur comfort food dat binnen 15 minuten op tafel staat. Geen twijfel mogelijk: dit gerecht wil je maken én eten.

Na het grote succes van ons recept voor Kip Marry Me, kon een opvolger niet uitblijven. En wat voor één! Deze gnocchi Marry Me overtreft al je verwachtingen. De zachte aardappelballetjes in combinatie met een romige, smaakvolle saus vormen een culinaire match made in heaven.

Waarom heet het ‘Marry Me’ Gnocchi?

Misschien vraag je je af: wat heeft dit gerecht met trouwen te maken? Hoewel het geen typisch bruiloftsrecept is, zegt men dat wanneer je dit maakt voor je geliefde, hij of zij zó onder de indruk is, dat een huwelijksaanzoek gegarandeerd volgt. Of dat écht waar is, laten we aan jou over, maar één ding is zeker: dit gerecht is onweerstaanbaar.

De naam en het gerecht zijn afkomstig uit Italië, meer specifiek Sicilië, het prachtige eiland waar onze roots liggen. (En nee, Mario heeft José niet ten huwelijk gevraagd met dit gerecht – of andersom – ha ha!).

Een Simpel en Verrukkelijk Recept

Net als de Kip Marry Me is deze gnocchi-variant niet alleen ongelooflijk lekker, maar ook simpel te maken. Perfect voor dagen waarop je geen zin hebt om uren in de keuken te staan, maar wél wilt genieten van een heerlijke maaltijd.

Met slechts een paar basisingrediënten zoals ui, knoflook en zongedroogde tomaatjes tover je een rijke, romige saus op tafel. Voeg wat bouillon, slagroom en Parmezaanse kaas toe en laat de gnocchi even meekoken in de saus. In nog geen 10 minuten zet je een Italiaanse maaltijd neer waar iedereen van zal smullen.

Meer Heerlijke Italiaanse Recepten

Ben je na deze gnocchi op zoek naar nog meer eenvoudige, smaakvolle Italiaanse gerechten? Bekijk dan ook eens:

Toscaanse tortellini in roomsaus, Romige pasta tomaat  saus , Pasta Puttanesca of

Maak dit eenpansgerecht en ervaar zelf waarom het Marry Me wordt genoemd. Wie weet, misschien brengt het je meer dan alleen een volle maag!

 

Steps

1
Done
10 minuten

Saus

Snijd de ui en knoflook fijn.
Fruit dit zachtjes aan in olijfolie.
Voeg Italiaanse kruiden en gesneden zongedroogde tomaten toe.
Maak bouillon van heet water met bouillonblokje. Voeg dit toe samen met de room en geraspte Parmezaanse kaas.
Laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes koken.
Extra gescheurde basilicum blaadjes erbij en wanneer de saus iets dikker wordt mag de gnocchi erbij.
Laat dit enkele minuten (kooktijd staat op het pak).

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gepofte zoete aardappel met feta
previous
Gepofte zoete aardappel met feta
Zelf zuurdesembrood bakken
next
Zelf zuurdesembrood bakken
Gepofte zoete aardappel met feta
previous
Gepofte zoete aardappel met feta
Zelf zuurdesembrood bakken
next
Zelf zuurdesembrood bakken

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here