0 0
Gnudi vulling

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gram spinazie
2 teentjes knoflook
1 eigeel + 1 heel ei eieren
400 gram Ricotta cheese
100 gram Parmezaanse kaas
100 gram Pecorino kaas
50 gram Patent bloem
Naar smaak zout en peper
Klein beetje Chili poeder
Halve theelepel Gemalen nootmuskaat
klein beetje Olijfolie

Gnudi vulling

Altijd handig deze vulling voor meedere soorten pasta

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gnudi vulling!

Zijn jullie ook zo dol op gevulde pasta?

Een verrukkelijke vulling die altijd smaakt is de spinazie, ricotta en kaas vulling. Eenvoudig te maken!

Wat kun je vullen: Ravioli, pastaschelpen, cannelloni, tortellini etc.

Tevens is dit het recept voor onze gnudi!

Steps

1
Done
5 minuten

Ricotta

Laat de ricotta uitlekken in een zeef.
Plet de knoflook.
Was de spinazie en doe dit in een hapjespan, met een beetje olijfolie en geplette knoflook
Bak dit 5 minuten aan.
Hak de spinazie fijn en laat heel goed uitlekken.
(verwijder de knoflook)

2
Done
paar uur

Mengen

Ricotta, spinazie, bloem, kaas, eigeel en heel ei, nootmuskaat, zout en lekker veel peper.
Een beetje chilipoeder voor wat pit erbij.
Alles in een schaal en goed doorroeren.
Zet paar uur koud voor gebruik.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gnudi in tomatensaus
previous
3 x gnudi met spinazie en ricotta
Rode smoothie
next
Rode smoothie
Gnudi in tomatensaus
previous
3 x gnudi met spinazie en ricotta
Rode smoothie
next
Rode smoothie

Add Your Comment