Ingredients
-
400 gram spinazie
-
2 teentjes knoflook
-
1 eigeel + 1 heel ei eieren
-
400 gram Ricotta cheese
-
100 gram Parmezaanse kaas
-
100 gram Pecorino kaas
-
50 gram Patent bloem
-
Naar smaak zout en peper
-
Klein beetje Chili poeder
-
Halve theelepel Gemalen nootmuskaat
-
klein beetje Olijfolie
Directions
Gnudi vulling!
Zijn jullie ook zo dol op gevulde pasta?
Een verrukkelijke vulling die altijd smaakt is de spinazie, ricotta en kaas vulling. Eenvoudig te maken!
Wat kun je vullen: Ravioli, pastaschelpen, cannelloni, tortellini etc.
Tevens is dit het recept voor onze gnudi!
Steps
1
Done
5 minuten
|
RicottaLaat de ricotta uitlekken in een zeef. |
2
Done
paar uur
|
MengenRicotta, spinazie, bloem, kaas, eigeel en heel ei, nootmuskaat, zout en lekker veel peper. |