Ingredients
-
150 gr Volkoren meel
-
150 gr spinazie
-
50 ml Amandelmelk
-
1 + 4 op de wafels eieren
-
zout en peper
-
4 plakjes Prosciutto
Directions
Deze groene gezonde wafels zijn gemaakt met spinazie en zijn heerlijk als ontbijt of lunch! Ik (Mariëlla) at ze met een plakje proscuitto en gebakken eitjes! Echt een feestje op je bordje. Je moet wel een wafel ijzer hebben voor dit recept maar je kunt met dit beslag ook prima hartige pannenkoekjes bakken, zo lukt het ons allemaal!
Hoe ga jij deze lekkere groene wafels eten?
Steps
1
Done
5 minuten
|
Beslag makenMix met een blender het meel, 1 ei, spinazie, amandelmelk en wat zout en peper tot een mooi beslag. |
2
Done
5 minuten
|
Wafels bakkenGiet met een grote lepel wat beslag op de wafelijzer en laat ze ongeveer 4 minuten bakken totdat ze mooi hard zijn geworden. |
3
Done
5 minuten
|
Eieren bakkenBak ondertussen de eitjes in een pan met een klein beetje olie en wat zout en peper. Je kunt ook het plakje ham kort aanbakken maar deze kun je ook gewoon op de wafels leggen. |
4
Done
1 minuut
|
ServerenServeer de wafels met de ham en eitjes en strooi eventueel nog met lekkere verse kruiden zoals peterselie. |