Ingredients
-
Groene lasagne vellen
-
350 gram Semolina bloem
-
150 gram Bloem type ‘OO‘
-
2 eieren
-
3 Ei dooier
-
250 gram spinazie
-
1 theelepel Zout
-
Bechamelsaus
-
Ragu alla bolognese
-
150 gram geraspte kaas Parmezaanse kaas
Directions
Groene lasagne al ragu!
Wie is er nu niet dol op groene lasagne al ragu, nou de Queens maken het regelmatig.
Vandaag hebben we een lasagne gemaakt met groene pasta vellen. Leuk voor de variatie. We hebben niet onze ragu van Nonna gebruikt , maar de originele ragu alla bolognese, samen met de eigengemaakte bechamelsaus.
Ook voor de lasagne vellen hebben we een ander recept gebruikt, namelijk semola gemengd met type 00 bloem.
Steps
1
Done
25 minuten
|
Deeg makenKook je spinazie 3 minuten, laat het heel goed uitlekken en snijd of hak het is hakmixer zo fijn mogelijk. |
2
Done
|
Saus makenMaak de saus volgens het ragu alla bolognese recept hierboven. |
3
Done
|
Bechamelsaus sausMaak de bechamelsaus volgens het recept hierboven |
4
Done
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven op 180 graden. |
5
Done
|
Ovenschaal vullen |
6
Done
|
OvenZet de schaal 40 minuten in de oven, 25 minuten bedekt met folie, en de laatste 15 minuten zonder. |