Ingredients
-
Handje vol blaadjes verse munt
-
Half bosje Koriander
-
1 theelepel Gembergeraspt
-
2 eetlepels Kokosrasp
-
1 teentje knoflook
-
Halve theelepel Komijnzaad
-
1 groene peperrood mag ook als je geen groene hebt
-
1 eetlepel CitroensapLimoen mag ook
-
1 theelepel Zout
-
1 theelepel Suiker
-
2 tot 3 eetlepels Koud water
-
Directions
Groene munt koriander chutney!
Deze chutney is één van de meest populairste sausjes die men gebruikt in India. Bijzonder smaakvol door de munt, koriander, en bovendien ook heel erg gezond.
Wij gebruikte deze saus bij onze paneer Kathi Roll, maar je kunt het ook gebruiken op burgers en sandwiches en lekkere dip bij je snack.
Steps
1
Done
5 minuten
|
MixenMix alle ingrediënten in een blender / mixertje. Wanneer het te droog is kun je een beetje extra water erbij doen zodat je een mooie saus hebt. |