Ingredients
-
Marinade
-
1 teen knoflook
-
Rasp van 1 citroen citroenrasp
-
1 peper, fijn hesneden PeperonchinoOf 1 rode peper
-
Een paar keer met de molen zout en peper
-
50 ml Olijfolie
-
Garnalen
-
8 Tijger garnalenje kunt ook andere garnalen nemen
-
2 takjes Peterselie
Directions
Grote tijger garnalen!
En dan kom je die tijgergarnalen XL tegen, daar wij hoeven wij dan niet lang over na te denken. Mariella en ik zijn er beide dol op. Ik (José), moest altijd lachen om Mariella toen ze nog studeerde in Leeuwarden en een ienie mieni keukentje had. Wat moeders altijd vragen aan kinderen is wat ze eten. Zolang je weet dat je kind daar op haar kamer een goede maaltijd eet dan vallen er heel veel zorgen weg. Ik kreeg ik regelmatig te horen..oohh risotto met garnalen. Ik moest dan vreselijk lachen want er zijn denk ik weinig studenten die dat eten haha
Eigenlijk stel ik deze vraag nog elke dag, niks verandert.
Deze beauties zijn in een verrukkelijke marinade gemarineerd en geserveerd bij een citroenrisotto!
Steps
1
Done
|
MarinadePers de knoflook en snijd de peper heel fijn. Meng dit met zout, peper en olijfolie. |
2
Done
|
BakkenBak de garnalen op hoog vuur in (gril) pan. |
3
Done
|
OptieJe kunt er vóór kiezen om de garnalen van te voren te pellen, je mararinade zal sneller intrekken. |
4
Done
|
|