0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 zakje Haricot verts
6 plakjes parmaham
Haricot verts in parmaham

Haricot verts in parmaham

De lekkerste boontjes!

Ingredients

Directions

Share

Haricot verts in parmaham!

Hoe ziet jouw ideale avondje eruit? Wij gaan vaak voor gourmet. Altijd een gezellige bezigheid waarmee lekker lang aan tafel zit. Iedereen zijn eigen pannetje en dat is wel zo fijn. Zeker wanneer één van je gasten bijvoorbeeld een allergie heeft of liever vegan of vega eet. Je zoekt dan naar heerlijke hapjes.

Deze lekkere haricot verts in parmham kun je vaker eten dan alleen met kerst! Bijvoorbeeld als bijgerechtje tijdens een gourmet avondje of op de BBQ!

Ze zijn namelijk super gemakkelijk om te maken en ze zien er feestelijk uit. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ze in de smaak vallen met kerst!

Kook de boontjes eerst wel even gaar. Harde haricot verts in parmaham zijn niet lekker, zelfs niet met de ham.
Daarna weer lekker aanbakken op de plaat zodat de ham ook wat krokant wordt! Heerlijk!

Op zoek naar nog meer lekkere hapjes voor de een avondje gourmetten. Wij hebben vijf heerlijke Italiaanse gourmet recepten

Wat zijn haricot verts?

Haricots verts, ook wel bekend als Franse sperziebonen, zijn slanke, knapperige peulen van de groene boon. Met een verfijndere smaak en textuur dan gewone sperziebonen, zijn ze geliefd in de culinaire wereld. Deze langwerpige bonen worden vaak gestoomd, geblancheerd of geroerbakt om hun frisheid te behouden. Rijk aan voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C en K, dragen haricots verts bij aan een gezond dieet. Ze zijn veelzijdig in verschillende gerechten, van salades tot bijgerechten. De elegantie en subtiele smaak van haricots verts maken ze een favoriete keuze voor fijnproevers die op zoek zijn naar verfijning op hun bord.

Steps

1
Done
2 minuten

Dopjes

Dop de topjes van de boontjes.
Dit is niet per see noodzakelijk!

2
Done
10 minuten

Koken

Laat de boontjes koken tot dat ze zo goed als gaar zijn. Dit zal ongeveer 10 minuten duren.

3
Done
2 minuten

Ham

Pak een aantal boontjes bij elkaar en rol er wat parma ham om heen.

Klaar om te gebruiken op de BBQ of gourmet!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gevulde Italiaanse kastanje champignons
next
Gegrilde ananas met ijs!
previous
Gevulde Italiaanse kastanje champignons
next
Gegrilde ananas met ijs!

Add Your Comment